Tire Özel Bilgi Koleji öğrencisi SBS'de tam puan aldı

Tire Özel Bilgi Koleji 8. sınıf öğrencisi Nur Banu Çakır, SBS'de 500 tam puan aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Ölçer, başarılı öğrenci Çakır'

Tire Özel Bilgi Koleji 8. sınıf öğrencisi Nur Banu Çakır, SBS'de 500 tam puan aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Ölçer, başarılı öğrenci Çakır'ı çeyrek altınla ödüllendirdi.

Ölçer, "Özel Bilgi Koleji'nin ilçemizin başarı seviyesini yukarılara çektiğini biliyoruz. Milli Eğitim olarak her zaman yanınızdayız. Okulumuzun başarılarının artarak devam etmesini diliyor, emeği geçen öğretmen arkadaşları tebrik ediyorum." dedi. Özel Bilgi Koleji Müdür Yardımcısı Mustafa Çelik de Nur Banu Çakır'ı kutlayarak, başarılarının artarak devam etmesini diledi. Çelik, "Bu sevinç ilk değil. 2008 ve 2009 SBS'de de öğrencilerimiz, 500 tam puan alarak Türkiye birinciliği elde etmişti. Bu başarı, okulumuz için olduğu kadar Tiremiz için de önemlidir. Ayrıca öğrencilerimizden Beyza Alabay, Eren Çelikses, Edip Saydam ve Tolga Kayabaş, 99 doğruyla 496 puan almıştır. Okulumuzdan bu sene 8. sınıf SBS'ye 50 öğrenci girmiş ve ortalama 445 puan almışlardır. Bu sevinci yaşatan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.