Bursa'da 7 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası

Bursa'nın Harmancık ilçesinde dün gece meydana gelen kazada 3'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Harmancık-Orhaneli yolunun 10'uncu kilometresinde bulunan Mirandağı mevkiinde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Kahraman Yıldırım'ın(40) kullandığı 43 UC 504 plakalı otomobil, Adem T.(37) idaresindeki 01 RL 665 plakalı kömür yüklü TIR'la çarpıştı. TIR dorsesinin altında kalan otomobildeki sürücüsü Kahraman Yıldırım ile Nurcan(29) Mustafa(10) ve Bahar Yıldırım(7) ile Güngör(40) Neslihan(31) ve Havva Demir(9) olay yerinde hayatını kaybetti.
Harmancık ve Orhaneli sağlık ekiplerinin yanı sıra, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, Akut ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Otomobilden çıkarılan cesetler, Harmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada, hayatını kaybeden ailelerin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Harmancık-Bursa karayolu kaza sebebiyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı.
Olay yerinde bulunan vatandaşlar ise 60 yıl önce yapılan Harmancık-Bursa karayolunda bugüne kadar herhangi bir düzenleme yapılmadığını ve sık sık kazaların meydana geldiğini öne sürerek, yetkililere tepki gösterdi.