Ak Partili Tuğcu Ve Müezzinoğlu, Batı Trakya'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yunanistan'ı ziyaretinden sonra bir grup milletvekili ve iş adamı temaslarda bulunmak üzere Yunanistan'a gitti.

Ak Partili Tuğcu Ve Müezzinoğlu, Batı Trakya'da
Yunanistan'da yaşanan ekonomik kriz nedeni ile, yapılması gereken çalışmalar hakkında bir ön gezi niteliğindeki bu geziye, milletvekilleriyle birlikte çok sayıda iş adamı da katıldı.
Gezi programını düzenleyen İstanbul Ticaret Odası (İTO) başkanı, Murat Yalçıntaş'ın da bulunduğu gezide AK Parti Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu ve İstanbul Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'nun yanı sıra çok sayıda işadamı geziye eşlik etti.
Yunanistan ziyaretinde ağırlıklı olarak Türk soylu vatandaşlarımızın bulunduğu Batı Trakya'daki şehirler ziyaret edilerek, burada yaşayan vatandaşların sorunları dinlenildi.
Tuğcu, "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan'a uzattığı, birlik, beraberlik, barış, istikrar, iyi komşuluk ilişkileri ve diğer komşularla olduğu gibi sıfır problemli, yani sorunsuz komşuluk adımı her iki ülke ve halkları adına çok büyük olumlu gelişmeleri ortaya koymaktadır. Yunanistan gezisinin İstanbul'dan başlayarak karayolu ile yapılması nedeni ile çok sayıda il, ilçe ve köylerin ziyaret edilme imkanı bulunduğu gezide, Türk soylu vatandaşlar, Türkiye'den gelen milletvekilleri ve işadamlarından oluşan heyetin ziyaretinden büyük memnunluk duyduklarını, kendilerinin hatırlanılmasından, sorunlarının dinlenilmesinden ve aynı duygu dilek ve temennilerinin paylaşılmasından hoşnut olduklarını belirttiler" dedi.
Türk heyeti daha sonra Kozlukebir Belediye Başkanı Halit Mehmet'le görüşülüp Kozlukebir Merkez Camiinde yapılan Geleneksel Güzel Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışmasına katıldılar.