Şube Başkan'ı Kumartaş'lıdan El Kitapçığı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi Piyade Uzman Çavuş İsmail Kumartaşlı, üyelerini gazi ve şehit hakları konusunda bilgilendirmek için el kitapçığı bastırdı

Şube Başkan'ı Kumartaş'lıdan El Kitapçığı
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi Piyade Uzman Çavuş İsmail Kumartaşlı, üyelerini gazi ve şehit hakları konusunda bilgilendirmek için el kitapçığı bastırdı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi Piyade Uzman Çavuş İsmail Kumartaşlı, bir ilke daha imza atarak şehit ve gazilerin haklarının korunması ile ilgili 'şehit ve gazi hakları el kitabı' bastırarak üyelerine dağıtmaya başladı. Şehit ve gazilerin sıkça karşılaştığı sorunların hukuk yolu ile çözüme kavuşması sürecinin ele alındığını kitapçıkta şehit yakınlarının ve gazi haklarının yeni düzenlemeleri yer alıyor.
Kitapçığın içerisinde şehit ailelerini ve gazileri aydınlatacak bilgilerin olduğunu söyleyen Kumartaşlı, "Şehit ve gazilerimizin haklarını tanıtmak ve elde edilmesi için yapılması gerekeli işlem hakkında üyelerimize bilgilendirme ve haklarını öğrenmeleri için bu kitabı bastırdık. Şehit ailelerinin ve gazilerimizin kafalarına takılan soru işaretlerinin çözümü bu şehit ve gazi hakları el kitabında" dedi.
Kumartaşlı, kitapçığı dernek üyelerine posta ve elden ulaştırılacağını söyledi.