Şanlıurfa'da İkinci Osb'nin Alt Yapısı Tamamladı

Şanlıurfa ikinci Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) alt yapısı tamamlandı. OSB Müdürü Remzi İnallı, alt yapısı tamamlanan AB standartlarında ki 2.OSB'nin yatırımcı beklediğini duyurdu.

  GAP ' ın merkezi haline gelen Şanlıurfa ' nın kalkınması için AB desteği ile kurulan 2 . Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bildirildi . Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Remzi İnallı , alt yapısı tamamlanan 2 . OSB ' nin yatırımcısını beklediğini söyledi . İnanlı , alt yapısı tamamlanan OSB ' de son rötuşların yapıldığına da sözlerine ekledi .
Şanlıurfa ' nın sanayileşmesi için gece-gündüz demeden yoğun bir tempo içinde bir şantiye şefi gibi çalışan OSB Bölge Müdürü Remzi İnallı , " Artık mazeretimiz yok , Şanlıurfa ' da bulunan yatırımcı ve iş adamlarımıza her türlü kolaylık sağladığımız gibi kurulacak olan tesisler için tüm alt yapı çalışmalarını teknolojinin son ürünleri ile tamamlamak üzereyiz " dedi .
Şanlıurfa ' nın sanayileşerek kalkınabileceğini belirten İnallı , Devletin Şanlıurfa için üzerine düşen görevi yerine getirdiğini bundan sonra sözün ortak çalışma içerisine girecek olan Şanlıurfa halkının olduğunu dile getirdi .
Ayrıca , Ticaret ve Sanayi Bakanlığı ve AB ' nin hibe desteği ile ilk kez Şanlıurfa ' da yapılan ve alt yapısı tamamlanan 2 . OSB ' nin yol ve kaldırımları da parke taşları ile döşenmeye başlandı . 1170 hektar üzerine kurulan ve yaklaşık 23 Milyon Avro ' nun harcandığı OSB ' de ilk etapta 360 tesisin kurulması hedefleniyor .