S-un Fonu Gençlik Projesi Kadıköy'den Start Aldı

Balıkesir'in Edremit ilçesi Karagözoğlu İ.Ö.O ile Yılmaz Akpınar Anadolu Meslek Lisesi öncülüğünde düzenlenen 'S-UN Fonu Gençlik Projesi' Kadıköy'den start aldı.

S-un Fonu Gençlik Projesi Kadıköy'den Start Aldı
  Öğretmenleri Mete Mısır , Halil Güven öncülüğündeki öğrenciler , proje kapsamında 01 . 07 . 2010 ve 07 . 08 2010 tarihleri körfez bölgesinde gezilecek 27 yere , ilk olarak Kadıköy ' den başladılar .
Kadıköylü hanımlar , birbirinden güzel , el emeği göz nuru ile hazırladıkları yöresel yiyecekler yaparak öğrencileri karşıladılar . Öğrenciler , Kadıköy ' ün kültürü ile bilgilerde alarak teybe kaydederken notlar aldılar .
Belediye Başkanı Hasan Özel ' in örnek ev sahipliğinde karşılanan öğretmen ve öğrencilerden Kadıköy ' e ilk kez gelenlerin olduğu görüldü .
Bu anlamda projenin önemini anlatan Emine Mısır , " S-UN Fonu Gençlik Projesi gençlere yönelik bir hibe ve teknik destek programıdır . Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ' ne bağlı Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı kapsamında yürütülmektedir . Projenin amacı günümüz gençliğinin milli kültür ve değerlerine karşı duyarlığı geçmiş değerlerine sahip çıkmaları , sanal ortamdan sıyrılmaları gibi nedenlerle düzenlenmiştir . " dedi .
Belediye Başkanı Hasan Özel , projenin geliştirilmesini isterken , projenin örnek olduğunu ve gençleri Kadıköy ' de ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını belirtti .