Nevşehir'de 6 okulun Comenıus Okul Ortaklıkları Projesi kabul edildi

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Okul Ortaklıkları Projesi (Comenius) kapsamında Nevşehir'deki 6 okulun projesi kabul

  Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı , Okul Ortaklıkları Projesi ( Comenius ) kapsamında Nevşehir ' deki 6 okulun projesi kabul edildi .

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ' nden alınan bilgiye göre , Hayat Boyu Öğrenme Programı / Comenius Programı/Ortaklık ( Partnership ) projeleri 2010 Teklif Çağrısı döneminde sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlandı . Bu kapsamda , Mihriban Emin Günel İlköğretim Okulu , Uçhisar İlköğretim Okulu , Kozaklı Atatürk İlköğretim Okulu , Ortahisar Fatih İlköğretim Okulu , Acıgöl Atatürk İlköğretim Okulu ve Nevşehir Ticaret Meslek Lisesi ' nin Comenius Okul Ortaklıkları Projeleri kabul edildi .

Boğaz İlköğretim Okulu ve Örnekevler İlköğretim Okulu ' nun projeleri ise yedek liste içerisinde yer aldı . Proje teklifleri desteklenecek olan proje sahibi kurumların irtibat kişileri ile proje uygulama , sözleşme ve hibenin kullanımı konularında yapılacak olan " Proje Başlangıç Toplantısı " nın yer ve tarihi önümüzdeki günlerde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından proje sahiplerine duyurulacak .

Hayatboyu Öğrenme Programı ortaklık projeleriyle ilgili hazırlık faaliyetler 1 Ağustos 2010 tarihi itibariyle başlayabilecek .