Meksika Milli Takımında şok istifa

Meksika'da teknik direktör Javier Aguirre milli takımdan ayrılacağı açıkladı. Meksika Milli Takımı Teknik Direktörü Javier Aguirre takımı Dünya Kupası'nda Arjantin'e 3-1 mağlup olduktan 3 gün sonra görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Meksika Milli Takımında şok istifa
  Meksika Milli Takımı Teknik Direktö ; rü ; Javier Aguirre takımı Dü ; nya Kupası ' nda Arjantin ' e 3-1 mağlup olduktan 3 gü ; n sonra gö ; revinden istifa ettiğini aç ; ıkladı .

Aguirre yaptığı aç ; ıklamada , ' Ayrılmak zorundayım . Şu an yapılabilecek en dü ; rü ; st şey bu ' ifadelerini kullandı .

Aguirre Meksika ' ya hedef olarak ç ; eyrek finale ulaşmayı hedef olarak koymuş fakat Arjantin ' e 3-1 mağlup olduktan sonra bu hedefini tutturamadı . Meksika en son kendi topraklarında dü ; zenlenen 1986 Dü ; nya Kupası ' nda son 8 ' e kalan takımlar arasında yer almıştı .

Aguirre Meksika ' nın elenmesindeki tü ; m sorumluluğu ü ; zerine alırken sö ; zlerini şu şekilde sü ; rdü ; rdü ; : ' Plan ç ; eyrek finale kalmak , dü ; nyadaki 8 takımın arasında yer almaktı . Bu gerç ; ekleşmedikten sonra takımım ve ben devam etmenin imkansız olduğu konusunda fikir birliğine vardık . '

Sporx