Havayolu firması iflas etti, yolcular mağdur oldu

Gaziantep-Londra seferini iptal eden bir havayolu firması, yolcularına ödeme yapmayınca yolcular mağdur oldu. 13 Temmuz 2010 Gaziantep'ten Londra'ya g

  Gaziantep-Londra seferini iptal eden bir havayolu firması , yolcularına ödeme yapmayınca yolcular mağdur oldu . 13 Temmuz 2010 Gaziantep ' ten Londra ' ya gidecek olan firma uçağı iptal olan sefer için yolcularına net bir bilgi vermediği için yolcular ne yapacakları konusunda şaşkın . Firmanın iflasından dolayı seferi iptal ettiği öğrenildi .

Gaziantep ' ten Londra ' ya gitmek için annesine yeğenine ve kızına bilet alan Dilek Yaşar biletleri internet üzerinden aldığını ve ödemesini yaptığını söyledi . Firmanın uçuş seferlerini iptal ettiğini öğrenen Yaşar , firmanın Gaziantep şubesini aradığını belirtti . Yaşar , " Gaziantep acentesi bana net bir cevap vermedi ve müşteri hizmetlerine yönlendirdi . Müşteri hizmetlerini aradım ama telefonu cevaplayan olmadı . Biletlerimin ücretlerini alamadığım için mağdurum . Londra ' ya başka firmayla gideceğim . Ben sadece biletlerimi iptal edip ücretinin iadesini talep ediyorum . Firma yetkilileri benim ve benim gibi mağdur yolcuları aydınlatacak cevap vermiyor . " dedi .