Erdek Düzler'de Yeni Kavşak Çalışması

Balıkesir'in Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Düzler köyünde yeni yapılacak kavşak için çalışmaların başladığını söyledi.

Erdek Düzler'de Yeni Kavşak Çalışması
  Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan Düzler köyüne daha önce verdiği sözünü tuttu . 15 yıldır Erdek ' ten köylerine ulaşmak için 3 kilometre ileride bulunan kavşağı kullanmak zorunda kalan Düzler sakinleri , yeni yapılacak kavşak sayesinde araçlarıyla köylerine bu kavşaktan dönerek köylerine girebilecekler . Aysan , geçtiğimiz haftalarda Karayolları Balıkesir Bölge Müdürü yaptığı son görüşmeden sonra aldığı söz üzerine , bizzat Düzler ' e gidip köy sakinlerine müjdeli haberi vermişti . Karayolları Bölge Müdürü de Başkan Aysan ' ın bu talebine ivedilikle yanıt verdi . Bugün karayollarına ait iş makinaları Düzler köyünün girişine yapılacak kavşağın için ilk çalışmayı başlattılar . Düzler köyü sakinleri sabah uyandıklarında kavşak yapımı için gelen iş makinalarını görünce büyük sevinç yaşadılar .
Başkan Aysan yaptığı açıklamada , " Yıllardır Erdek ' te enine boyuna düşünmeden , plansız programsız yapılmış her iş vatandaşa çile olarak geri döndü . Başta Düzler olmak üzere Yukarı yapıcı , Belkıs , Ballıpınar köylerinde yaşayan vatandaşlarımız yaz kış köylerinin önünden geçen yoldan köylerine giremediler . Vatandaşa gereksiz yere 3 kilometre yolu teptiren malum belediye başkanı , diskoya 8 trilyon para harcamayı bildi ama bir kavşak yaptırmayı beceremedi . Gerek Ankara ziyaretlerimde olsun gerekse bürokratik ilişkilerim sayesinde bu işide alnımızın akıyla başardık . Düzler halkının çektiği çile artık sona erecek . Biz yaptık demek için değil gerçek ve kalıcı çözüm üretip vatandaşımıza hizmet için buradayız . Bu sözlerimizin tastamam arkasındayız . Düzler ' e , Yukarıyapıcı , Belkıs , Ballınar köyleri olmak üzere tüm Kapıdağ ' a bölgesine hayırlı ve uğurlu olsun " dedi .