Beren Saat yeni dizisiyle yeniden ekranlara geliyor...

Aşk-ı Memnu'nun başarılı oyuncusu Beren Saat'in yeni dizisi "Fatmagül'ün suçu ne" şimdiden tartışma konusu oldu.

  Kö ; ylü ; kızı Fatmagü ; l , dö ; rt sarhoş gencin tecavü ; zü ; ne uğrar . Eğer tecavü ; zcü ; lerden biri Fatmagü ; l ile evlenirse olay kapatılacaktır . Zengin genç ; ler , ' Bir sene evli kal ayrılırsın ' deyip fakir , saf arkadaşları Kerim ' i kandırır . Fatmagü ; l ' ü ; n salak , saf abisi de ses ç ; ıkarmaz ve kızcağız tecavü ; zcü ; sü ; yle evlendirilir . Kerim arkadaşlarının tecavü ; z ettiği kızla evlendiğine acayip pişmandır . Fatmagü ; l ' ü ; n hamile olduğu ortaya ç ; ıkınca iyice ç ; ıldırır , bir de p . ç ; babası olacaktır . Dö ; ver Fatmagü ; l ' ü ; , karnına tekmeler atar ve bebek ö ; lü ; r . . . Kerim bu olaydan sonra hatasını anlar . Zavallı Fatmagü ; l ' ü ; n suç ; u nedir ki!

Hü ; lya Avşar ve Aytaç ; Arman ' ın başrollerini paylaştıkları ' Fatmagü ; l ' ü ; n Suç ; u Ne ' filminin kısa ö ; zetini okudunuz . . . Başarılı bir filmdi ama bir o kadar da rahatsız edici! Yeni yayın dö ; neminde bu filmin dizisi ekrana gelecekmiş .

Daha ilk bö ; lü ; mden reyting patlaması yaşayacağı kesin . Daha ne olsun! ' Aşk-ı Memnu ' nun aldatan kadını Beren Saat yeni yayın dö ; neminde tecavü ; ze uğrayacak deniz kenarında! Vahşice bir tecavü ; z olacak . Sarhoş genç ; ler , Fatmagü ; l ' ü ; n elbiselerini parç ; alayacaklar ve teker teker tecavü ; z edecekler . Tıpkı Şahan ' ın skeç ; kahramanı Engin Jurnal ' ın masaya attığı yumruklarda olduğu gibi , gelsin reytingler . . .

Artık bir yıl devamlı bu tecavü ; z sahnesine flashback yaparlar . Muhabirler de Beren ' i gö ; rdü ; kleri her yerde ' Efendim tecavü ; z sahnesinde yastık kullandınız mı? ' diye sorup dururlar . Bitmedi ; bir de Kerim ' in yaşadığı mide bulantısı var! Kolay değil p . ç ; babası olacaktır . Basın da ' Kerim ' in yerinde olsaydınız ne yapardınız? ' polemiği attı mı ortaya , tü ; m Tü ; rkiye bu diziyi konuşur .

Hatta bazıları polemiği daha uç ; noktaya taşıyıp ' Acaba Beren , tecavü ; ze uğrarken zevk aldı mı? ' sorusunu tartışmaya aç ; ar belki . Tabii bir de aile iç ; i şiddet var . Kerim ' in Fatmagü ; l ' e yaşatacağı psikolojik işkence , atacağı dayaklar var! İşte Tü ; rkiye ' de reytingde birinci olmanın formü ; lü ; bu kadar basit sevgili okurlar : Şiddet , tecavü ; z , ' p . ç ; ç ; ocuk sendromu ' , cinsellik vs . . .

Evet , ' Fatmagü ; lü ; n Suç ; u Ne? ' filmi daha ö ; nce yayınlandı . Ancak asıl tartışılması gereken şimdi bu filmin yaklaşık iki sezon ağır ç ; ekimde izlenecek olması .

Mevlü ; t TEZEL / SABAH