Başkan Kocamaz'ın Mahalle Gezileri

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gazipaşa Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Kocamaz'ın Mahalle Gezileri
  Gazipaşa Mahallesi ' nde sokakları gezip yaşlılar ve gençlerle sohbet eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz , mahallede yapılan cami inşaatı çalışmasını inceledikten sonra , Benli Polis Merkezi ' nde polislerle çay içti .
Tarsus ' un her mahallesini karış karış gezen Başkan Kocamaz , Gazipaşa Mahallesinde de vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı . Bazen çocuklarla , bazen yaşlılar sohbet eden Başkan Kocamaz , kendisine sevgi gösterisinde bulunanlar teşekkür etti .
Göreve geldikleri günden bugüne Tarsus ' a hizmet yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Kocamaz , 1994 yılı öncesi ile bugünün arasında büyük bir fark olduğunu söyledi . Tarsus ' a yapılan her hizmette tüm vatandaşların katkısı olduğunu dile getiren Başkan Kocamaz , " 1994 öncesi Tarsus ' la bugünkü Tarsus ' un yan yana getirilmesi , kıyaslanması mümkün değil . Sizler bize destek vermemiş olsaydınız , bizim verdiğimiz mücadelede yanımızda durmasaydınız , bu problemlerin çözümü çok daha zor olurdu " dedi . Mahallede vatandaşlarla sohbet edip çaylarını içen Başkan Kocamaz , daha sonra yapımı devam eden Gazipaşa cami inşaatını gezip yetkililerden bilgi aldı . Vatandaşın sorununu yerinde inceleyen Başkan Kocamaz ' la çocuklar fotoğraf çektirmek için adeta yarıştılar .