Başkan Genç: Canik, hedeflerine emin adımlarla yürüyor

Samsun'un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her yıl belirledikleri hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Başkan Genç, ortaya koydukları p

  Samsun ' un Canik Belediye Başkanı Osman Genç , her yıl belirledikleri hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi . Başkan Genç , ortaya koydukları performansla Canik ' i Türkiye ' nin marka şehri yaptıklarını kaydetti .

Canik Belediyesi temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı Sosyal Tesisler Çok Amaçlı Salon ' da yapıldı . Meclis üyelerinin hazır bulunduğu meclis toplantısında beş gündem maddesi görüşülerek oylamaya sunuldu . 2011 Mali Yılı Performans Programı Teklifi de görüşülmek üzere komisyona sevk edildi .

Toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç , hizmetlerle insanların yaşam kalitelerinin arttığını vurguladı .

Başkan Genç , " Sürekli Gelişim Sürekli Değişim parolası ile çıktığımız hizmet yolunda halkımızdan aldığımız destekle Canik ' te imkânsızlıkları başararak ilçemizin adını tüm Türkiye ' ye duyurduk . Bir kent kimliği üzerinde yoğunlaşarak gerçekleştirmeye çalıştığımız hizmetler ve yaptığımız somut çalışmalar ile insanımızın yaşam kalitesini arttırdık . Sosyal ve kültürel anlamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar bu kimliğin oluşması için birer kilometre taşlarıdır . " dedi .

Yaşanan gelişime ve değişime kayıtsız kalmayan köylerin hizmetle tanışmak için birbirleriyle yarıştıklarının altını çizen Başkan Osman Genç , " Düvecik ' in Canik ' in 14 . mahallesi olmasının ardından Teknepınar köyü sakinleri de referandum kararı alarak yapılan seçimle oy çokluğuyla mahalle olmaya hak kazandı . Bununla birlikte Gazi Köyü sakinleri 4 Temmuz Pazar günü referandum kararı almış . Tercihlerini hizmetten yana kullanmak istiyorlar . Samsun ' un geleceğinin Canik olduğu bu dönemde ilçemizin yıldızı her geçen gün parlamaya devam ediyor . " ifadelerini kullandı .