Ak Parti İl Başkanı Sadık Atay, Sağlık Yatırımlarını Değerlendirdi

AK Parti Aydın İl Başkanı M. Sadık Atay, AK Parti hükümetleri döneminde özellikle sağlık alanında önemli reformlar yapıldığını belirtti.

Ak Parti İl Başkanı Sadık Atay, Sağlık Yatırımlarını Değerlendirdi
  AK Parti ' nin 8 yılda yapmış olduğu icraatların herkesçe bilinmekte olduğuna işaret eden AK Parti İl Başkanı Sadık Atay , " Hele ki sağlık alanında yapılan reform niteliğindeki icraatlar ise ayakta alkışlanması gereken , dünya standartlarının üzerinde icraatlardır . Bilmeyenlere ve sindiremeyenlere duyurmak isterim . Halkımız her zaman daha iyisine layıktır . Evet , göğsümüzü gererek gururla ifade ediyoruz . En modern teknoloji ile en üst düzeyde hizmet verecek 800 yataklı bölge hastanesini Aydınımıza kazandırıyoruz . Halkımıza hayırlı olsun . Didim de evinin önünde kaza geçirmiş olan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum . İzmir e sevk edilmiş . Neyle biliyor musunuz? Helikopter ambulansla . Bu kötü bir hizmet midir? Halkımız bu hizmete layık değil midir? 1 tane daha fazla helikopter ambulansımız olsa kötü müdür? Bunları halkımızın takdirine bırakıyorum " dedi .
ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ' nin yapımının AK Parti iktidarı döneminde tamamlandığını ve açılışın Cumhurbaşkanı Gül tarafından gerçekleştiğini anımsatan Atay , " İlimizde devlet hastanesin de ; yeni doğan yoğun bakım ünitesi diğer illerin yatakları yetersiz kaldığından hizmet vermek üzere 15 yataklı olmak üzere hizmet vermeye başlamıştır . 12 uzman hekim 6 pratisyen hekim 11 hemşire 4 personel kadrosu ile çalışmaktadır . Donanımda ise 15 adet monitör 13 adet fototerapi cihazı , 3 adet vantilatör cihazı bulunmaktadır . 415 yeni doğan yatırılıp tedavi edilmiştir . Bu sayede Aydın ilinde diğer ilerle önemli ölçüde sevkler azalmıştır . Takdir etmeyi bilmek lazım . ' Halka hizmet , Hakka hizmettir ' anlayışı ile Aydınımıza yapacağımız yatırımlarımız her alanda artarak devam edecektir " şeklinde konuştu .