Adliyede karşılaştığı hasmına kurşun yağdırdı, ölmeyince bıçakladı

Erzurum'un Tekman ilçesinde iki aile arasındaki husumet sonucu kan döküldü. Adliyedeki olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Tekman'ın Aşağı

  Erzurum ' un Tekman ilçesinde iki aile arasındaki husumet sonucu kan döküldü . Adliyedeki olayda 1 kişi öldü , 1 kişi yaralandı .

Tekman ' ın Aşağı Tepecik köyünde yaşayan Aktaş ve Sarı aileleri arasında uzun zamandır husumet bulunduğu öğrenildi . Bugün ilçe adliyesinde köyün eski muhtarı İhsan Sarı ile kardeşi Emin Sarı ' yı gören kan davalı Mehmet Aktaş iki kardeşin üzerine kurşun yağdırdı . İlk bilgilere göre 12 kurşun sıkan Aktaş , yerdeki yaralının ölmediğini görünce bu kez de bıçakla saldırdı . İhsan Sarı olay yerinde hayatını kaybederken , kardeşi Emin Sarı ' nın ise yaralandı . Erzurum ' daki hava ambulansı Van ' da olduğu için yaralı karayoluyla Erzurum ' a gönderildi . Olay sonrası Mehmet Aktaş , adliye binasında yakalanırken , Erzurum ' da oturan ailesinin de ilçeye geldiği belirtildi .

Bu arada adliye girişinde arama yapılmadığı için Mehmet Aktaş ' ın silah ve bıçakla rahat bir şekilde içeri girebildiği iddia edildi .