38 Muhasebeci 'Mali Müşavir'lik Ruhsatı Aldı

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın düzenlediği kokteylde 38 muhasebeciye 'Mali Müşavir'lik ruhsatı verildi.

  Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş , 38 adayın mesleki uyum eğitiminden sonra Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odası ( TÜRMOB ) tarafından düzenlenen sınavda başarı elde ettikleri için ' Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir ' olduğunu söyledi .
Taş , muhasebecilik mesleğini daha iyi noktalara taşımak için çalıştıklarını da belirterek , oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi . Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ' nın 312 üyeye sahip olduğunu dile getiren Taş , 212 üyenin açtıkları işyeri ile muhasebecilik mesleğini faal olarak yürüttüğünü sözlerine ekledi .
Harran Otel ' de düzenlenen programa Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr . Ahmet Eşref Fakıbaba , Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam , Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda , Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK ) İl Müdürü Nurettin Nacar , sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda muhasebeci katıldı . Muhasebeciler ' Mali Müşavir ' lik ruhsatlarını katılımcıların elinden aldı .