19 Mayıs Spor Salonu'nun Trabzonspor'a devri, tartışma konusu oldu

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nun Trabzonspor'a devri, kentte tartışma konusu oldu. Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Direktörü Doğan Hakyemez, salonu

  Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu ' nun Trabzonspor ' a devri , kentte tartışma konusu oldu . Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Direktörü Doğan Hakyemez , salonun amatöre kapatılmayacağını açıklamasına rağmen bir grup antrenör , salondan istifade edemeyecekleri gerekçesiyle buna karşı çıkıyor . Antrenörler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ' nün uhdesinde olan bir salondan faydalanmak istediklerini belirtiyor .

19 Mayıs Spor Salonu ' nun önünde toplanan amatör branş antrenörleri adına bir açıklama yapan boks antrenörü Nazım Dalkıran , salonda amatör sporun bir çok branşının faaliyet gösterdiğini belirtti . Dalkıran , Trabzonspor ' a mahkum olmak istemediklerini belirterek , Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ' nün uhdesinde olan salondan faydalanmak istediklerini dile getirdi .

Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Direktörü Doğan Hakyemez ' in de salonun amatöre kapatılmayacağını söylediğine değinen Dalkıran , " Eski faaliyetlerimizi burada yapmaya devam edeceğimiz yönünde karar alınıp bunun resmiyete dökülmesini bekliyoruz . " dedi .

Doğan Hakyemez de konuyla ilgili yaptığı açıklamada , salonda basketboldan başka branşın olmayacağı yönünde hiçbir açıklamasının olmadığını kaydetti . Salonu modern bir görünüme kazandırıp tüm sporların hizmetine sokmak istediklerini bildiren Hakyemez , şunları söyledi ;

" Bunu yaparken de devletten hiç bir katkı almadan burayı sporcuların hizmetine sokmak istiyoruz . Burada faaliyet gösteren branşların da hepsi devam edecek . Bunun aksini kim uyduruyorsa çok ayıp ediyor . Trabzonspor ' a ihanet ediyor . "

Açıklama yapan amatör branş temsilcilerine de bunu söylediğine dikkat çeken Hakyemez , " Buna rağmen yine basın toplantısı yaptılar . 10 tane de basın toplantısı yaparlarsa yapsınlar ben böyle bir şey demedim . Burada boksta oynanır , judo da oynanır . Ben sporcuyum , milli forma giymiş birisiyim . Böyle birisi amatör branşlara salonu kapatır mı? Ben bu salonu düzeltmek istedim . İstiyorlarsa da vazgeçelim . " ifadelerini kullandı .