Salihli Halk Eğitimi Merkezi'nden Karma Sergi

Salihli Halk Eğitimi Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru çalışmalar Belediye Tiyatro Salonu'nda sergilendi.

Salihli Halk Eğitimi Merkezi'nden Karma Sergi
Serginin açılış törenine Kaymakam Mesut Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şerafettin Yel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık ile davetliler katıldı. Serginin açılış töreninde konuşma yapan Salihli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Erbay, "Açmış olduğumuz giyim ve el sanatları kursuna 110 kursiyerimiz katıldı. 5 usta öğreticimiz kursiyerlere giyim ve el sanatlarını öğretti. Şimdi burada kursiyerlerimizin el işi göz nuru ile yaptıkları eserlerin sergilendiği serginin açılışını yapacağız" dedi.
Salihli Halk Eğitim Merkezi'nin bünyesinde 3. sergiyi açtığını ifade eden İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım ise, "Salihli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü örnek çalışmalara imza atıyor. Manisa'da diğer Halk Eğitim Merkezi müdürlükleri ile farklı özellikleri ve farklı başarıları ile bu özelliğini ortaya koyuyor. Kurslarımız başta Salihli kadını olmak üzere onların yaratıcılık ve üretkenliklerini bir tezahür olarak burada mişade edeceğiz. Sergide emeğei geçen herkesi kutluyorum" dedi.
Konuşmalardan sonra serginin açılışını gerçekleştiren protokol üyeleri, davetlilerle birlikte sergilenen ürünleri inceledi.