Ödemiş Kaymakamlık Kupası'nda Sıra Çeyrek Finallerde

Ödemiş Kaymakamlığı 2010 Bahar Futbol Turnuvası'nda grup maçları tamamlandı

Ödemiş Kaymakamlık Kupası'nda Sıra Çeyrek Finallerde
  Ödemiş Kaymakamlığı 2010 Bahar Futbol Turnuvası ' nda grup maçları tamamlandı . 4 grupta 22 takımın katılımı ile oynanan karşılaşmalar sonucunda 8 ekip çeyrek finale kaldı . Heyecanlı mücadelelere sahne olan turnuvada son grup maçları pazartesi günü oynandı .
4 . grupta oynanan ilk maçta Galatasaraylılar Derneği , Mendegüme Gençlik ' i Ziya ( 2 ) ve Umur ' un golleriyle 3-0 yendi . Aynı gruptaki ikinci maçta Altınova Kent , Sekiköy Esen Gençlik ' i 2-0 ' la geçti . 4 . grupta Altınova kent ikili averajla birinci , Galatasaraylılar ikinci oldu . 2 . gruptaki iddiasız ekiplerin karşılaşmasında sahaya çıkan olmadı .
ÇEYREK FİNALLER CUMA VE CUMARTESİ GÜNÜ
Gruplardaki mücadelenin ardından grup birincileri , diğer grupların ikincileri ile eşleştiler . Buna göre 1 . grubu ilk sırada tamamlayan Arzu Lokum , 2 . grubu ikinci bitiren Altınova Gençlik ile çeyrek finalde rakip oldu . 2 . grubun lideri Bengisu İzmir Turizm de , 1 . grubun ikincisi Eylülspor ile eşleşti . 3 . grubu ilk sırada bitiren Bengisu Alo Bilet , turnuvanın güçlü ekiplerinden 4 . grup ikincisi Galatasaraylılar Derneği ile eşleşirken , 4 . grubun lideri Altınova kent ise 3 . grup ikincisi Tekstilspor ' un rakibi oldu . Arzu Lokum-Altınova Gençlik maçı Cuma günü 16 . 30 ' da başlayacak . Bu maçın hemen ardından 18 . 00 ' da Bengisu İzmir Turizm-Eylülspor karşılaşması oynanacak . Çeyrek finallerin ikinci bölümü Cumartesi günü oynanacak . İlk çeyrek final mücadelesinde 16 . 30 ' da Bengisu Alo Bilet , Galatasaraylılar Derneği ile karşı karşıya gelecek . Son çeyrek final mücadelesinde ise 18 . 00 ' da Altınova Kent ile Tekstilspor kozlarını paylaşacak . Tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek finaller sonunda 4 ekip yarı finale kalacak .
Turnuvanın grup maçları kısmını başarıyla bitirdiklerini ifade eden Ödemiş Emniyetspor Antrenörü Mehmet Kabakoz , " Turnuva centilmence mücadelelere sahne oluyor . Bundan sonra daha iddialı ekipler şampiyonluk için ter dökecek . İlçemizdeki tüm sporseverleri bu zevkli mücadeleleri izlemek üzere Saraçoğlu Stadı ' na bekliyoruz " dedi .