Sivasspor, Transferde Aceleci Davranmıyor Sivas

-SİVASSPOR, TRANSFERDE ACELECİ DAVRANMIYOR SİVAS (A.A) - 08.06.2010 - İÇ TRANSFERDE SÖZLEŞMESİ BİTEN BAZI OYUNCULARIYLA ANLAŞAN, DIŞ TRANSFERDE İSE M

 

-SİVASSPOR , TRANSFERDE ACELECİ DAVRANMIYOR

SİVAS ( A . A ) - 08 . 06 . 2010 - İç transferde sözleşmesi biten bazı oyuncularıyla anlaşan , dış transferde ise Mehmet Nas ' ı kadrosuna katan Sivasspor , transferde acele etmiyor .

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Sivasspor , iç ve dış transfer görüşmelerini sürdürüyor . Takımın iskelet kadrosunu korumaya çalışan ve öncelikle sözleşmesi sona eren oyuncularıyla yeniden anlaşan Sivasspor , ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu transfer etmek için acele etmeden dış transfer çalışmalarını yürütüyor .

Nokta transferler yapmak için çalışmalarını sürdüren kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki transfer komitesi , ses getiren , yıldız oyuncu transferi yerine takıma faydalı oyuncular transfer etmeyi planlıyor .

İç transferde sözleşmesini uzattığı Mehmet Yıldız , Murat Sözgelmez ve Hayrettin Yerlikaya ile 2 ' şer yıllık mukavele imzalayan Sivasspor , sözleşmeleri sona eren Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli ile de sözleşmelerini uzatma konusunda anlaşmaya vardığını açıklamıştı . Bayrak ve Dereli ' nin resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor .

Gole dönük orta saha oyuncusu Musa Aydın ve Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç ' in de aralarında bulunduğu bazı oyuncularla yollarını ayıran Sivasspor ' un , geçen sezonki kadroda yer alan yabancı oyunculardan sadece Fransız forvet Yannick Kamanan ve Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita ' yı kadroda tutma kararı aldığı öğrenildi .

Takımdan ayrılmak isteğini kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile teknik direktör Mesut Bakkal ' a ileten ve bu konuda izin alan İbrahim Dağaşan ' ın durumu ise henüz belirsizliğini koruyor .

-DIŞ TRANSFERDE MEHMET NAS KADROYA DAHİL EDİLDİ-

Dış transferde şu ana dek sadece , geçen sezon Manisaspor ' da forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Nas ' ı kadrosuna katan Sivasspor ' un , bazı oyuncularla da prensipte anlaştığı belirtiliyor .

Bu oyuncular arasında , bir dönem Galatasaray , Fenerbahçe , Trabzonspor ve Ankaragücü gibi takımların forması giyen Ceyhun Eriş ' in de ismi geçiyor . Futbol kariyerinde , son olarak geçen sezon İsveç 2 . Lig takımlarından Assyriska Föreningen ekibiyle 4 aylık sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş ' in , Sivasspor ile prensipte anlaştığı iddia ediliyor . Sivassporlu yöneticiler Ceyhun ile görüşmeleri doğrularken , resmi sözleşme imzalamadan bir açıklama yapmanın doğru olmayacağını belirtiyor .

Sivasspor ' un , yeni sezonda kadrosuna biri kaleci olmak üzere 5-6 oyuncuyu katması bekleniyor .

( AHM-İSA-KAN )

08 . 06 . 2010 12 : 29 : 19