'Messi dünyanın en iyi ikinci futbolcusu'

Real Madrid başkanı Florentino Perez, dünyanın en iyi oyuncusunun Cristiano Ronaldo olduğunu söyledi.

  Real Madrid başkanı Florentino Perez , dünyanın en iyi oyuncusunun Cristiano Ronaldo olduğunu söyledi . Perez , İspanyol medyasına biribirinden çarpıcı açıklamalar yaptı .

Dört yıllık sözleşme imzaladıkları Jose Muourinho ' nun dünyanın en iyi teknik direktörü olduğunu savunan Perez , " böyle bir hocayla çalışma fırsatını kaçıramazdık " dedi .

Mourinho ' nun gelişiyle mükemmel bir teknik kadroya sahip olduklarını belirten Perez , " hedefimiz her kupayı kazanmak " diye konuştu .

Transferde çok iyi iki veya üç oyuncu alarak alacaklarını belirten Perez , Real için adı geçen Steven Gerrard , Cesc Fabregas ve Maicon ' un pozisyonlarında dünyanı sayılı oyuncuları olduğunu , Angel Di Maria ve Jesus Navas ' ı da beğendiğini söyledi .

" Ronaldo karşılığını verecek "

Florentino Perez , tarihin en pahalı transferi Cristiano Ronaldo ' nun , futbol efsanesi Diego Maradona ile kıyaslanan Barcelona ' nın süper yıldızı Lionel Messi ' den daha iyi olduğunu savundu .

Ronaldo ' ya ödedikleri 94 milyon euronun karşılığını alacaklarına inanan Perez , " Real ' in bugüne kadar pahalı gibi görünen tüm transferleri , kulübe kazandırdıkları göz önüne alınırsa ucuza gelmiştir " dedi .

İlk sezonunda bekleneni veremeyen 67 milyon euroluk bir başka süper transfer Kaka ' nın sakatlıklar yüzünden sıkıntı yaşadığını belirten Perez , " gelecek sezon en büyük transferlerimizden biri olacağına eminim " ifadelerini kullandı .

CNN Türk