Kayserigaz çevre yarışmasında dereceye girenleri ödüllendirdi

Melikgazi İlçe Çevre Komitesi (MİÇEK) etkinlikleri bu yıl Kayserigaz'da yapılan bilgi yarışmaları ile gerçekleşti. 2009-2010 Eğitim Öğretim dönemi sür

  Melikgazi İlçe Çevre Komitesi ( MİÇEK ) etkinlikleri bu yıl Kayserigaz ' da yapılan bilgi yarışmaları ile gerçekleşti . 2009-2010 Eğitim Öğretim dönemi sürecinde her ay Kayserigaz ' da yapılan bilgi yarışmalarının finali ve ödül töreni Kayserigaz konferans salonunda yapıldı .

Kasım 2009 ' da başlayan ve her ay yapılan yarışmalarla ilk 4 ' e kalan okulun belirlendiği yarışmalardaki büyük heyecan çok çekişmeli geçen yarışmalarla sonuçlandı . Yarışmaya katılan 37 ilköğretim okulunun müdürleri ve 11 ortaöğretim okulunun müdürlerine çevre konulu bilgi yarışmasına katılımları nedeniyle Kayserigaz tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri verildi .

Bilgi yarışmasında birincilik ödülünü Özel Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu aldı . İkincilik ödülünü Esentepe Mumcular İlköğretim Okulu , üçüncülük ödülünü Milli Egemenlik İlköğretim Okulu ve dördüncülük ödülünü Bülent Altop İlköğretim Okulu aldı . Orta öğretimde ise çekişmeli geçen yarışmada yedek sorularda da eşitlik bozulmayınca Kayseri Anadolu Lisesi ve Necdet Taş Anadolu Lisesi juri kararıyla birinciliği paylaştı .

Yarışmada okullara ve öğrencilere ayrı ayrı ödüller verildi .

Melikgazi Belediyesi tarafından 3 . olan ilköğretim okuluna kamelya , orta öğretim okuluna plastik konteynır ve 3 adet bank , 2 . olan ilköğretim okuluna 4 bilgisayar , orta öğretim okuluna kamelya , 1 . olan ilköğretim okuluna basketbol sahası , orta öğretim okuluna hatıra ormanı hediye edildi . Öğrencilere ise Kayserigaz tarafından spor ayakkabı , eşofman takımı ve tişört , Melikgazi Belediyesi tarafından ise ıpod , mp3 müzik çalar , 2 GB flash bellek hediye edildi .

Kayserigaz ' da düzenlenen yarışmada ödül töreni öncesi halk oyunları gösterisi sunuldu ve Kayserigaz bahçesine çevre yarışması anısına Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim ve Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora tarafından fidan dikildi .