Ahmedinejad'ın Korumaları Basın Mensuplarıyla Tartıştı

İstanbul'da bulunan İran Devlet Başkanı Mahmud Ahmedinejad'ın korumaları basın mensuplarıyla tartıştı

  İstanbul ' da bulunan İran Devlet Başkanı Mahmud Ahmedinejad ' ın korumaları basın mensuplarıyla tartıştı . Ahmedinejad ' ın Türk korumasının ittiği bir basın mensubu yürüyen merdivenlerden düşme tehlikesi geçirdi .
İran Devlet Başkanı Mahmud Ahmedinejad ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev , Çırağan Sarayı ' nda gerçekleştirilen Asya ' da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı ( CICA ) Üçüncü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında bir araya geldi . Görüşme basına kapalı olarak gerçekleştirildi . Görüşmenin ardından salondan ayrılan Ahmedinejad , basın mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştı . Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Ahmedinejad , el sallamakla yetindi . Ahmedinejad ' ın Türk
koruması ile görüntü almaya çalışan basın mensupları arasında kısa süreli tartışma yaşandı . Yürüyen merdivenlerden çıkan Ahmedinejad ' ı takip eden bir basın mensubu korumalar tarafından itilince merdivenlerden düşme tehlikesi geçirdi . Yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından Ahmedinejad korumaları eşliğinde dinlenmek üzere Çırağan Sarayı ' nın otel bölümüne geçti .