"Oguzeli Belediyesi'nin hizmetleri başka illere örnek oldu"

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) toplantısına katılan Gaziantep merkez Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, az bütçeyle yapmış oldukları hizmetler

  Türkiye Belediyeler Birliği ( TBB ) toplantısına katılan Gaziantep merkez Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin , az bütçeyle yapmış oldukları hizmetlerin diğer belediye başkanlarından övgüler aldığını bildirdi . Yapılan olağan meclis toplantısında TBB üyeliğine seçilen Öztekin , aynı heyecan ve halkın desteği ile yerel yöneticilikte model olacaklarını söyledi .

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi ' nin yaptığı toplantı sonrasında 1 yıl süre ile daha görev yapacak encümen üyeleri belirlendi . Öztekin , Türkiye Belediyeler Birliği üyeliğine seçildi . Türkiye genelindeki 3 bin 500 ' ü aşkın büyükşehir , şehir , ilçe ve belde belediye başkanının üye olduğu Türkiye Belediyeler Birliği ' nin 2010 Olağan Meclis toplantısı , Türkiye Belediyeler Birliği ' nin Ankara ' daki merkezinde gerçekleştirildi . Birlik Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ' ın başkanlığında 1 yıl süre ile görev yapacak encümen üyeleri de seçim ile belirlendi .

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Öztekin , TBB üyeliğine seçilmenin önemli olduğunu , ancak asıl önemli olanın halka verilen sözlerin hayata geçmesi olduğunu söyledi . Oğuzeli halkının her zaman her hizmete layık olduğuna değinen Öztekin , diğer merkez ilçe belediyeleriyle sürekli istişare ederek , gördükleri yenilikleri Oğuzeli ' ne taşıdıklarını da sözlerine ekledi .