Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran Basın Açıklaması

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran, 4 Haziran 2010 günü Menemen Belediye Meclisi'nde yaşanan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ile AK Parti Belediye Meclis üyesi Hakkı Durmaz arasındaki olay üzerine bir basın açıklaması yaptı

Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran Basın Açıklaması
AK Parti Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran, 4 Haziran 2010 günü Menemen Belediye Meclisi'nde yaşanan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ile AK Parti Belediye Meclis üyesi Hakkı Durmaz arasındaki olay üzerine bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"4 Haziran 2010 Cuma günü saat 18:00'de gerçekleşen Olağan Meclis Toplantısı dilek ve temenniler bölümünde Menemen'deki emlak vergilerindeki astronomik artışın vatandaşı çok mağdur ettiğini beyan eden Belediye Meclis Üyemiz Av. Hakkı Durmaz, Belediye Meclisine bu konuda görüşlerini belirtip makul bir seviyeye getirilmesi yönündeki talebine karşılık, Belediye Başkanı Tahir Şahin Meclis Üyemizin konuşmasını engelleyerek zabıtalarına meclis üyemiz Av.Hakkı Durmaz'ı "Salondan dışarı alın" talimatı vermiş ve bunun üzerine 8 - 10 zabıta Belediye Meclis Üyemize müdahalede bulunmuştur. Bunun üzerine AK Parti Grubundaki bütün Meclis Üyelerimiz meclis salonunu terk etmişlerdir. Halkın oyuyla seçilmiş Belediye Meclis Üyeleri belediye meclisinde düşünceleri ve halkın ihtiyaç ve isteklerini meclis gündemine taşımak ve çözüm önermek en temel görevleridir. Bu görevi engellemeye çalışmak halkın iradesine ve demokratik tercihlere yapılan saygısızlıktır. Bu davranışı sergileyenleri şiddetle kınıyoruz.