Ünlü Sinema Sanatçıları Serdar Gökhan Ve Nuri Alço Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri'nde Stres Attı

"Aziziye-Nenehatun" filminin çekimleri için Erzurum'da bulunan ünlü sinema oyuncuları Serdar Gökhan, Nuri Alço ve Çetin Yeltekin, günün yorgunluk ve stresini Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri'nde attılar

Ünlü Sinema Sanatçıları Serdar Gökhan Ve Nuri Alço Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri'nde Stres Attı
"Aziziye-Nenehatun" filminin çekimleri için Erzurum'da bulunan ünlü sinema oyuncuları Serdar Gökhan, Nuri Alço ve Çetin Yeltekin, günün yorgunluk ve stresini Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri'nde attılar.
Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri'nde konaklayan ünlü sanatçılar, filmin savaş sahneleri bölümündeki rollerinden dolayı oldukça yorulurken, kaplıcalarda stres atarak, yorgunluklarını gideriyorlar.
SANATÇILARDAN TESİSLERE TAM NOT
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'in kaplıcaları gezdirdiği sanatçılar, tesislere hayran kaldıklarını ifade ettiler. Önce şifa kaynağı kaplıcaya giren Gökhan, Alço ve Yeltekin, daha sonra tesislerin, sauna, Fin Hamamı ve Türk Hamamı gibi hizmet bölümlerinden faydalandılar. Başkan Cengiz, spor salonu ve fizik tedavi merkezini de gezen konuklara bilgi verirken, hizmet kalitesi ve çeşitliliği her geçen gün yükselen termal tesislerin, çok yakında reçeteli hasta kabulüne başlayarak, sağlık turizminin de önemli merkezleri arasında yer alacağını dile getirdi.
Türk sinemasında saygın bir yer edinen Serdar Gökhan ve Nuri Alço, kaplıca keyfinin ardından saunaya girdiler ve daha sonra Türk Hamamı'nda köpüklü masaj yaptırarak, günün yorgunluk ve stresinden kurtuldular. Dinlenme salonunda meyve tabağı ve ayran ikram edilen sanatçılar, termal tesislere hayran kaldıklarını dile getirdiler.
GÖKHAN: BÖYLE TESİS GÖRMEDİM
Sinema Sanatçı Serdar Gökhan, kendisinin termal kültürünün olmadığını ifade ederek, "Bu kadar güzel bir termal görmedim. Antalya ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki 5 yıldızlı otellere gittim, inanın bu kadar güzel, bu kadar temiz tesis görmedim. Dört dörtlük bir tesis olmuş. Sayın belediye başkanını yürekten kutluyorum." dedi.
Aziziye Nenehatun filmindeki rolüyle ilgili de açıklama yapan Gökhan, filmde Gazi Ahmet Muhtar Paşa rolünü üstlendiğini dile getirerek, kendi tarihimizi ve kültürümüzü ön plana çıkaran filmlerde rol almaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti.
ALÇO: BURASI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL
Örnek misafirperverliğinden dolayı Başkan Fatih Cengiz'e teşekkür ederek sözlerine başlayan Sinema Sanatçısı Nuri Alço ise, tesisin Erzurum'a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Palandöken'de kayak yaptıktan sonra burada stres atmak, kükürtlü sulardan istifade etmek, şifalı sulardan faydalanmak çok güzel. Özellikle Nenehatun film ekibinin tesislerde konaklaması noktasındaki katkılarından ve desteklerinden dolayı da teşekkür ederim. Erzurumluları böyle sahih bir başkanı destekledikleri için kutluyorum." diye konuştu.
YELTEKİN: TÜM HİZMET ALANIYLA HARİKA BİR TESİS
Son dönemde çeşitli dizilerde rol alan Çetin Yeltekin de, "Dürüst olmak gerekirse, şimdiye kadar böyle güzel bir tesis görmedim. Kaplıcası, saunası, Türk Hamamı ve Fin hamamıyla oldukça güzel bir tesis. İnşallah bu hizmet kalitesiyle sadece Erzurum'da değil, Türkiye'de de hak ettiği yere gelir." şeklinde konuştu.
CENGİZ: MİLYARLARCA LİRAYA YAPILACAK REKLAMI BEDAVA YAPIYORUZ
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, rol aldığı filmlerle Türk halkının gönlünde taht kurmuş, sinemanın ünlü aktörlerini tesislerde ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Aziziye- Nenehatun filmi için Erzurum'da bulunan sanatçılarımız Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri'nde konaklıyor ve setlerin yorgunluğunu termal tesislerde atıyorlar. Böyle Türk halkına mal olmuş isimleri ilçemizde ve tesislerimizde ağırlamaktan dolayı hem biz, hem de ilçe sakinlerimiz oldukça memnundur. Çünkü insanlarımız sinemalarda gördüğü, filmlerini izlediği sanatçılarla birlikte oturup, sohbet ediyor, çay içiyor. Bu da vatandaşımızı oldukça mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.
Başkan Cengiz, kaplıcalarının gelirinin ilçede yatırıma dönüştüğüne işaret ederek, "Belki milyarlarca lira harcayarak yapamayacağımız reklamı, böyle ünlü sanatçıları, siyasetçileri ve bürokratları tesislerimizde ağırlayarak, beş kuruş ödemeden yapıyoruz. Biz, doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.
AZİZİYE-NENEHATUN FİLMİ, TANITIMA CİDDİ KATKI SUNACAKTIR
"Aziziye-Nenehatun" filmine öncülük etmekten ve destek olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade Başkan Cengiz, sözlerini şöyle tamamladı: "Sayın Bakanımız, Başbakan yardımcımız, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Merkez İlçe Belediye Başkanlarımızın göstermiş olduğu duyarlılığa ve vermiş oldukları desteğe teşekkür ediyoruz. 29 Ekim'de vizyona girmek üzere hazırlanan bir projedir. Burada amaçlanan öncelikle termal tesislerimizin, ilçemizin ve güzel şehrimiz Erzurum'un tanıtılmasıdır. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı ilde, saklı kalan bir destan ortaya çıkarılmaktadır. Filmin tanıtıma ciddi katkı sunacağına eminim. 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesinde Erzurum'un bu şekilde gündeme gelmesi gerçekten çok önemli ve şehrimiz adına da gururu vesilesidir."