Schuster Guti ile geliyor - SPOR

Marca, Beşiktaş’la el sıkışan Alman hoca için bu müthiş iddiayı ortaya attı

 

Marca , Beşiktaş’la el sıkışan Alman hoca için bu müthiş iddiayı ortaya attı

Galatasaray’ın çok isteyip de alamadığı yıldızı Karakartal’ın kapmak üzere olduğunu yazan İspanyol gazetesi , “Schuster , eski öğrencisini ikna etti . Guti de Mourinho’nun Real’inde forma bulamayacağı için transfere sıcak bakıyor” yorumunu yaptı

Beşiktaş hayli hareketli günler yaşıyor . Mustafa Denizli’nin sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından Siyah-Beyazlı yönetimin , R . Madrid’i şampiyon yapan Bernd Schuster ile her konuda anlaştığı ortaya çıkmıştı . İspanyol basını dün bunu doğrulayan müthiş bir iddia ortaya attı .

BELİRLEYİCİ FAKTÖR

Marca Gazetesi , Beşiktaş’ın Denizli’nin yerine anlaştığı Schuster’in , beraberinde İspanyol yıldız Guti’yi de getireceğini yazdı . “Schuster’in Beşiktaş’a gidişi , Guti için belirleyici olacak . Galatasaray’ın alamadığı Guti’yi , Beşiktaş kapabilir” diyen Marca , şöyle devam etti :

MOURİNHO İLE ÇOK ZOR

“Guti , Real Madrid’te bir yıl daha kalmak istedi . Ancak Jose Mourinho’nun Real’inde forma şansı bulması çok zor . Yıldız oyuncu , Schuster zamanında çok iyi oynamıştı . Bu nedenle Beşiktaş’a gidebilir . ”

Kartal Stoch’tan vazgeçmiyor

Galatasaray’ın da ısrarla istediği Slovak yıldız için Beşiktaş , kesenin ağzını açtı ve Chelsea’ye 5 milyon euro önerdi . Holosko da vatandaşını ikna etmek için uğraşıyor

Bir yandan teknik direktör problemini çözmek için uğraşan Beşiktaş , diğer yandan da transfer harekatını dört bir koldan sürdürüyor . Siyah-Beyazlılar , Galatasaray’ın da peşinde olduğu Miroslav Stoch için İngiliz kulübü Chelsea’ye 5 milyon euro önerdi . Kapıyı 6 milyon eurodan açan Maviler bu öneriye sıcak bakarken Filip Holosko da Stoch’u ikna etmeye çalışıyor .

Yusuf bavulunu topladı bekliyor

Beşiktaş’ın tecrübeli yıldızı Yusuf Şimşek , Denizlispor için gün sayıyor . Bir yıllık sözleşmesi olmasına rağmen Yeşil-Siyahlı takımla , “futbolcu-antrenör” olarak anlaşan milli oyuncu , yeni gelecek teknik direktörün vereceği rapor doğrultusunda Denizli’nin yolunu tutacak .

Hilbert , Beşiktaş için saatleri sayıyor

Kartal’ın transfer görüşmesi yaptığı Stuttgart’ın sağ kanat oyuncusu Roberto Hilbert , önümüzdeki hafta içerisinde resmi sözleşmeye imza atacak . Alman basını , yıldız oyuncunun Siyah-Beyazlı kulüp ile her konuda anlaştığını duyurdu . Hilbert’in , Beşiktaş’tan yıllık 1 . 4 milyon euro ücret alması bekleniyor .

Star Gazete