Derya Güzelbey, Genç Müzisyenleri Kutladı

Çeşitli mekanlarda müzik yapımıyla uğraşanların çocukları bir araya gelerek Grup Jazzgır'ı kurarak aileden aldıkları müzik eğitimini Gaziantep Güzel Sanatlar Lisesi'ndeki eğitimle de pekiştirerek yeni bir grup kurdular

Derya Güzelbey, Genç Müzisyenleri Kutladı
  Çeşitli mekanlarda müzik yapımıyla uğraşanların çocukları bir araya gelerek Grup Jazzgır ' ı kurarak aileden aldıkları müzik eğitimini Gaziantep Güzel Sanatlar Lisesi ' ndeki eğitimle de pekiştirerek yeni bir grup kurdular .
Gaziantep Kolej Vakfı ( GKV ) Özel Okulları tarafından düzenlenen 9 . Bahar Şöleni etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Grup Jazzgır , hayranlarını büyüledi . Konseri izleyen Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı Derya Güzelbey , genç solistlerle sohbet ederek onları kutladı . Güzelbey , " Gençlerimizde inanılmaz bir kabiliyet var . Bunların değerlendirilmesi ve geleceğe doğru hazırlanması gerekir . Bizler üzerimize düşenleri yapacağız . Gaziantep neden gelecekte ünlü yıldızlarıyla anılmazsın . Gerek enstrümanları çalanlar gerekse parçaları seslendirenler çok güzel sonuçlar ortaya koydu . Gençler desteklenmeli ve yüksek öğrenimleri müzik alanında sürdürülmelidir " dedi .
Konserde sahne alarak izleyenleri coşturan Grup Jazzgır ' ın solistleri seslendirdikleri parçalarla hayranlarını adeta büyüledi . Baterist ; Ramazan Bükülmez ve Mustafa Arslanyürek , vokaller ; Pınar Nizamoğlu , Segah Çeken , yaylılar ; Gözde Kirpik , Uğur Acet , Bekir Küçükaslan , Gözde Elbey , yan flüt ; Kübra Özbey , klavye ; Rıdvan Ümit Bükülmez , Halil Aydınlık , bağlama ; Mehmet Uğur Fıstıkçı ve ud ; Tolga Karaaslan ' dan oluşuyor .
Yetenek sınavıyla girdikleri Güzel Sanatlar Lisesi ' nde en büyük idealleri olan konservatuarlara hazırlanan Grup Jazzgır üyeleri gelecek yaşamlarının planlamasını şimdiden yapıyorlar ve eğitimli sanatçı olabilmek için ellerinden gelenleri yapmaya çalışıyorlar . Grubun solistleri arasında seslendirdiği Sezen Aksu parçalarıyla izleyenleri büyüleyen Pınar Nizamoğlu , " Hedefim Gaziantep ' i müzik alanında Türkiye ve dünyanın her yerinde en iyi şekilde temsil etmektir . Gurubumuz gerçekten büyük ilgi gören ve sürekli konserlerle izleyici kitlesini arttıran Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ' nin en iyi grubu haline geldi . İmkân bulabilirsek klip çekeceğiz ve sesimizi ulusal kanallarla dünyaya duyuracağız . Şimdilik hepimiz öğrenciyiz ve eğitim hayatımızı müzik alanında yapıyoruz " diye konuştu .
Gaziantep Musiki Cemiyetinde de Türk Sanat Müziği okuyan genç solistler verdikleri konserin ardından hayranlarının tebriklerini kabul ettiler .