Trabzonspor’a gidin - SPOR

Bordo-Mavililer’e transfer konusunda yardımcı olan eski oyuncuları Szymkowiak’ın, vatandaşı Glowacki’ye, Güneş’i övdüğü ifade edildi



Bordo-Mavililer’e transfer konusunda yardımcı olan eski oyuncuları Szymkowiak’ın, vatandaşı Glowacki’ye, Güneş’i övdüğü ifade edildi

Trabzonspor, transfer çalışmalarını dört koldan sürdürürken, eski oyuncusu Szymkowiak’tan yardım aldığı ortaya çıktı. Polonya’da spor yorumculuğu yapan Szymkowiak’ın Bordo-Mavililer’in talip olduğu W.Krakow’lu Arkadiusz Glowacki ve diğer vatandaşlarına “Trabzon’a gidin. Bu konuda hiç endişeniz olmasın. Dünya üçüncüsü Şenol Güneş’le çalışacaksınız” dediği bildirildi. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da, “Szymkowiak, özellikle Şenol hocayı çok seviyor. Talip olduğumuz oyunculara Trabzon’u iyi anlatıyor” şeklindne konuştu.

Büyüklüğümüzü yeniden tescil ettik

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Bu sene Türkiye Kupası’nı kazandık. Süper Lig’in şampiyonunu belirledik. Trabzonspor’un büyüklüğünü bir daha kanıtladık. İnanmak istemeyen oluyor, yine tescil ediyoruz. Forvet ve stoper mevkilerine takviye yapmak istiyoruz” diye konuştu. 

Gaziantepli Bora Trabzonspor’da

Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kaleci Bora’nın transferi konusunda Trabzonspor ile anlaştı. Başkan Ünsal Göksen, “Bora’nın transferi konusunda Trabzonspor ile her türlü konuda anlaştık. Süper Lig’de oynamak istediği için futbolcumuzun önünü açtık’’ dedi.

 

Star Gazete