Ortaca Tarım Ve Çevre Festivali

17

Ortaca Tarım Ve Çevre Festivali
  17 . Ortaca Tarım Çevre ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen halk konseri renkli geçti . Türk Halk Müziği Sanatçısı Makbule Kaya ' nın konseri yoğun ilgi görürken Belediye Başkanı Hasan Karaçelik , Sanatçı Makbule Kaya ile " Kerimoğlu Zeybeği ' ni oynadı .
Beş gündür devam eden 17 . Ortaca Tarım Çevre ve Turizm Festivali kapsamı içinde yer alan etkinliklerde , Ortaca Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ' nin gösteri , Festival Tenis Turnuvası Kupa , Satranç Turnuvası ödül dağıtım törenleri ve Ortaca Belediyesi ile İŞKUR tarafından açılan İşitme Engelliler Bilgisayar kursuna tamamlayanlara sertifikaları verildi .
Festivalde , İzmir Radyo Sanatçısı Türk Halk Müziği Sanatçısı ve Muğlalı Makbule Kaya sahne aldı . Daha çok yöresel Türkülerin seslendirildiği konserde sanatçı hayranları ile düet yaptı .
Gecenin sonunda Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal ile Köyceğiz Kaymakamı H . İbrahim Çomaktekin sanatçıya festival anısına plaket sundu . Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ise , Türk Halk Müziği Sanatçısı Makbule Kaya ' ya çiçek vererek kutladı .