Ashley Cole eskisinden daha iyi olarak sahalara dönüyor

İngiltere Milli Takımı sol bek oyuncusu Ashley Cole, İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea- Everton maçındaki ayak bileğinden sakatlanarak 3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirilmişti fakat iyi bir tedavi sürecinden geçen Ashley Cole İngiltere Milli takımına eskisinden daha iyi olarak dönüyor.

Ashley Cole eskisinden daha iyi olarak sahalara dönüyor
  İngiltere Milli Takımı savunma oyuncuları Ashley Cole , Everton karşılaşmasında kırılan bileğinin tamamiyle iyileştiğini ve kupaya hazır olduğunu aç ; ıkladı .

Chelsea ' e gö ; rev yapan sol bek iyi ay boyunca rehabilitasyon gö ; rmü ; ş , gö ; rdü ; ğü ; tedavi ile sakatlığını tamamen atlatmıştı . Dö ; ndü ; kten sonra takımının Premier Lig ve Federasyon Kupası ' nı kazanmasında bü ; yü ; k rol sahibi olmuştu .

Daily Mail ' e konuşan Cole , ' Aslında kendimi eskisinden de hazır hissediyorum ' derken sö ; zlerine ' Rehabilitasyondan ç ; ok memnunum ve kendimi daha da gü ; ç ; lü ; hissediyorum . İyi oynarken sakatlandığım iç ; in ü ; zü ; lmü ; ştü ; m ama doktorlar harika iş ç ; ıkardılar ' şeklinde ifade etti .

Sakatlandığı zaman Dü ; nya Kupası ' nda yer alamayacağı iç ; in ç ; ok korkutuğunu belirten başarılı savunmacı , ü ; ç ; ay sü ; rmesi gereken sakatlığını iki ayda atlattığı aç ; ıklandı . Goal