Anaokulu Öğrencilerinden Muhteşem Yılsonu Gösterisi

Ardahan merkez Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından Tekel 75

Ardahan merkez Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından Tekel 75.yıl kapalı spor salonunda düzenlenen yıl sonu programı büyük ilgi gördü. Yıl sonu etkinliklerinde 5 ve 6 yaş grubu anaokulu öğrencileri hünerlerini sergilediler.
Programda konuşan okul müdürü Melahat Özdemir, "Çocuklarımızın yıl boyunca yaptıkları etkinlikleri hep birlikte izleyeceğiz. Zübeyde Hanım Anaokulu olarak bundan sonraki yıllarda da umarım yine hep birlikte çocukların başarılarını ve etkinliklerini izleriz" dedi.
Minik öğrencilerin yıl sonu programı modern dans ve çiçek adlı rand gösterileriyle başladı. Sinem Demirayın ben bir çocuğum adı şiiri okumasıyla devam etti. Minik öğrencilerin başarılı yorumları tüm izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Ardından Salsa, jimnastik, Ardahan yöresi halk dansları, hizmetçi adlı rand gösterisi, İspanyol dansı, sıra gecesi ile devam eden gösteriler Kafkas halk dansları gösterileriyle son buldu.
Bu arada Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin kişisel yetenekleri de veliler ve izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.