Xavi: 'Portekiz maçı en iyi maçımızdı'

İspanya'nın başarılı orta saha oyuncusu Xavi, Portekiz karşısında ortaya koydukları performansın oldukça iyi olduğunu söyledi.

  İspanya Milli Takımı ' nın orta sahadaki yıldız ismi Xavi , Portekiz ' i 1-0 yendikleri karşılaşmada , turnuvanın başından beri en iyi futbollarını sergilediklerini sö ; yledi .

İlk golü ; bulan taraf olduktan sonra rahatladıklarını ifade eden Barcelonalı futbolcu , savunma oyuncularının da Cristiano Ronaldo ' ya gö ; z aç ; tırmadığını sö ; zlerine ekledi .

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına aç ; ıklamalarda bulunan Xavi , ' Akıllıca oynadık . Ö ; zellikle savunmada ç ; ok iyiydik . Dü ; nya Kupası ' nın başından beri oynadığımız en iyi futboldu . Bu tip maç ; larda ilk golü ; atmak ç ; ok ö ; nemlidir ve bizde bunu yapmayı başardık . Portekiz kalecisi Eduardo bence farkı ö ; nledi . Neredeyse kaleye gelen her topu kurtardı . Villa ' nın attığı golü ; n ö ; ncesinde bile bir kurtarış yaptı . Bu arada biz de oyunun kontrolü ; nü ; elimizde tutmayı başardık . Cristiano Ronaldo gibi bir oyuncuyu sahadan sildikleri iç ; in savunmadaki arkadaşlarımı da tebrik ederim ' şeklinde konuştu .

İspanya ç ; eyrek finalde Paraguay ile karşılaşacak .