Sancaktepe'ye Fenerbahçe kurmaylarından ziyaret..

Sancaktepe Belediyesi'nin organize ettiği, İstanbul Sancaktepe 1. Spor Festivali görkemli bir törenle açılırken konuklar da büyük ilgi gördü.

  Sancaktepe Belediyesi ' nin organize ettiği , İstanbul Sancaktepe 1 . Spor Festivali görkemli bir törenle açılırken konuklar da büyük ilgi gördü .

Sancaktepe Belediyesi Gençlik Spor olarak bir yıllık mazisine rağmen 3 ' üncü Lig ' e çıkan futbol takımı , güreş başta olmak üzere uzak doğu sporlarında alınan dünya ve Türkiye dereceleri ilçenin adeta gurur kaynakları olurken , kültür ve sanat alanlarında gösterilen faaliyetlerin de büyük ilgi çektiği dilye getirildi . Sancaktepe ilçesinin sporda da marka olma yolunda hızla ilerlediği açıklanırken , gençliği spora teşvik amaçlı yapılan 1 . Sancaktepe Spor Festivali ' nin açılışına da ünlü sporcu ve spor adamları katıldı .

FENERBAHÇE KURMAYLARI SANCAKTEPE ' DE

Alman çalıştırıcı Christoph Daum ' la yollarını ayıran Fenerbahçe , Aykut Kocaman ' ı tam yetki ile teknik direktör ilan ettikten sonra başta Cemil Turan , Serkan Acar , Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz olmak üzere Aykut Kocaman ile birlikte Fenerbahçe kurmayları Sancaktepe Belediye ' sine gelerek ziyarette bulundular .

Sancaktepe Başkanı İsmail Erdem ' i makamında ziyaret eden Fenerbahçe kafilesi spor için yapılan faliyetler hakkında bilgi aldı . Kısa zamanda sporun tüm branşlarında elde edilen başarılar için tebrik eden Fenerbahçe ' nin çiçeği burnundaki teknik direktörü Aykut Kocaman , belediye başkanı İsmail Erdem ' e yeni sezonda da başarılar diledi . Başkan Erdem ise Fenerbahçe ' nin yeni hocasına teşekkür ederken Kocaman ' ın yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu .

Ziyaretin sürpriz bir konuğu ise Kırkpınar Başpehlivan Recep Kara oldu . Sancaktepe Spor Festivali için Belediye Başkanı İsmail Erdem ' i ziyaret eden Edirne ' de 25-27 Haziran tarihlerinde yapılan Kırkpınar Yağlı Güreşleri ' nden ayağının tozuyla gelen başpehlivan Recep Kara oldu .

Fenerbahçe heyetinin ziyareti sırasında Recep Kara ' nın da gelmesi ile ortam spor dolu koyu bir sohbete dönüştü . Recep Kara , Edirne ' de hakemden aldığı ihtarla yenilmesi sonucunda çok üzüldüğünü fakat Sancaktepe ' de alınan başarılar neticesinde yapılan 1 . Spor Festivali ile moral bulduğunu açıkladı .

Başpehlivan Kara aynı zamanda 18 Ağustos Samandıra Yağlı Güreşleri için güreşseverleri Sancaktepe Samandıra er meydanına davet ettiğini açıkladı .

Bu arada spor festivaline ünlü sporcu ve spor adamları da katıldı . Festivalde , İstanbul Vali Yardımcısı Bekir Ergök , Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem , Sancaktepe Kaymakamı Necmettin Kalkan hazır bulunurken onur konukları arasında Başpehlivan Recep Kara , Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural , eski milli futbolculardan Hasan Vezir , Oktay Derelioğlu , Avrupa şampiyonu Milli binici Sencer Horason , milli atlet Halil Akkaş ve rekortmen dalgıç Namık Ekin de hazır bulundu .

Festivalde başta TFF 3 . Lig ' e çıkan futbol takımı başta olmak üzere başarılı olan sporculara madalya ve çiçek takdimi yapılırken sporcular kendi branşları ile ilgili gösteriler de yaptılar . Başkan Erdem ve onur konuklarının madalya dağıtımı sonrasında Sarıgazi Stadyumu ' nu dolduran binlerce vatandaş Gökhan Tepe ' nin şarkılarıyla coştular .

Gecenin finalinde ise havai fişekleri gökyüzünü görsel bir şölene dönüştürdü .