Balıkesirspor 2. Lig'e Çıkışını Muhteşem Bir Gece İle Kutladı

TFF 2

Balıkesirspor 2. Lig'e Çıkışını Muhteşem Bir Gece İle Kutladı
  TFF 2 . Lig takımlarından Balıkesirspor , üst lige yükselişini muhteşem bir gece ile kutladı . Ünlü sanatçı Gülşen ' in sahne aldığı gecenin sunuculuğunu yapan Nilay Dorsa , yeni şarkısını ilk defa Balıkesirspor gecesinde seslendirdi .
Gala Yaşam ve Aktivite Merkezi ' nde düzenlenen , " Balkes Şampiyonluğunu Kutluyor " adlı geceye Vali Yılmaz Arslan , Belediye Başkanı İsmail Ok , İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın , Cumhuriyet Başsavcı Vekili Metin Demirtaş , BAÜ Rektörü Prof . Dr . Şerif Saylan , Belediye Başkan Yardımcısı Argun Atıcı , Yusuf Özenç , Tuna Aktürk ( Balıkesirspor Kulübü Başkanı ) , Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula ile Balıkesirspor eski başkanı Rafet Çetinel , eski teknik direktör Ergun Ortakçı , teknik direktör Selahattin Dinçel , futbolcular , eski ve yeni yöneticiler ile iş , siyase , spor ve basın camiasından çok sayıda davetli katıldı . Kısa bir konuşma yapan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk , takımın bugünkü konuma gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti . Aktürk , başarılı olacaklarını , hedeflerinin Bank Asya Ligi olduğunu söyledi . Salonun ve masaların kırmızı beyaz Balkes bayraklarıyla süslendiği gecenin sunuculuğunu eski manken Nilay Dorsa yaptı . Davetlilere bir de sürpriz yapan Nilay Dorsa ilk defa çıkacak olan yeni şarkısını Balıkesir ' deki gecede seslendirdi . Büyük heyecan yaşayan Dorsa , yaz sezonunda yeni şarkısıyla iddialı olduğunu söyledi . Balıkesirli sanatçı İsmail Özkan ' ın da şarkılarıyla renk kattığı gecede Balıkesirspor yararına satışa çıkarılan futbol topu tam 32 bin TL ' ye satıldı . Eski Balıkesirsporlu futbolcu olan spor adamı Sezgin Dedeoğlu 10 dakikalık süre içinde masaları gezdirdiği futbol topunu ilk olarak Vali Yılmaz Arslan ' a sundu . Vali Arslan ' ın bin TL . verdiği futbol topuna Belediye Başkanı Ok ve Emniyet Müdürü Ömer Aydın da biner lire artırdı . Masalarda 30 bin liraya kadar çıkan futbol topunu Kula ailesinin bulunduğu masaya götüren Sezgin Dedeoğlu , kırmızı beyaz futbol topu 32 bin TL teklif veren Faika Kula ' ya sattı . Topla birlikte futbolcuların imzasını taşıyan Balkes formasını Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk verdi .

GÜLŞEN COŞTURDU
Balıkesirspor gecesinde Ritmin Dansı adlı grubun gösterisi büyük beğeni topladı . Dans gösterisinin arasında sahneye gelen Soso ve Volki kod adlı gençlerin davul şovları ise davetlileri coşturdu . Gençlerin davul şovunu tüm davetliler gibi protokol üyeleri de hayranlıkla izledi . Gecenin finalinde ise ünlü sanatçı Gülşen sahne aldı . Zayıflığıyla dikkat çeken güzel sanatçı Balıkesirspor ' un 2 . Lig ' e çıkışını kutlarken , seneye Bank Asya 1 . Lig ' e yükselmesini temenni etti . Sırtı açık ve derin göğüs dekolteli kıyafetiyle sahneye çıkan sanatçı Gülşen şarkılarını neşe içinde söyledi . Sesinde bu akşam bir başka güzellik hissettiğini belirten sanatçı Gülşen Susurluk ayranının boğazına iyi geldiğini söyledi . Geçen sene de Balıkesir ' de Susurluk ayranı içip çiğ börek yediğini anlatan Gülşen repertuarındaki hareketli şarkılarla hem coştu hem coşturdu . Davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi .