Yeni Zelenda Milli Takımı Dünya Kupasına götüreceği 23 Kişilik kadrosunu belirledi

2010 Güney Afrika Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Yeni Zelenda Milli Takımı Güney Afrika Dünya Kupasına götüreceği 23 kişilik kadrosunu belirledi.

Yeni Zelenda Milli Takımı Dünya Kupasına götüreceği 23 Kişilik kadrosunu belirledi
Güney Afrika 2010 Dünya Kupası'nda yer alacak Yeni Zelenda Milli Takımı'nın 23 kişilik resmi kadrosu açıklandı.

Yeni Zelenda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ricki Herbert 23 kişilik kadroyu belirledi.

24 Mayıs'ta Melbourne'da Avustralya ile hazırlık maçı yapacak olan Yeni Zelanda, daha sonra Avrupa'ya geçerek Sırbistan ve Slovenya ile karşılaşacak, 6 Haziran'da Güney Afrika'ya gidecek.

Yeni Zelenda Milli Takımı 23 kişilik 2010 Dünya Kupası kadrosu açıklandı. Buna göre;

Kaleciler: James Bannatyne (Team Wellington), Glen Moss (Melbourne Victory-Avustralya), Mark Paston (Wellington Phoenix).

Savunma: Andy Boyens (New York Red Bulls-ABD), Tony Lochhead (Wellington Phoenix), Ryan Nelsen (Blackburn Rovers-İngiltere), Winston Reid (Midtjylland-Danimarka), Ben Sigmund (Wellington Phoenix), Tommy Smith (Ipswich Town-İngiltere), Ivan Vicelich (Auckland City).

Orta saha: Andy Barron (Team Wellington), Leo Bertos (Wellington Phoenix), Tim Brown (Wellington Phoenix), Jeremy Christie (FC Tampa Bay/ABD), Aaron Clapham (Canterbury United), Simon Elliott (serbest), Michael McGlinchey (Motherwell-İskoçya), David Mulligan (serbest).

Forvet:
Jeremy Brockie (Newcastle Jets-Avustralya), Rory Fallon (Plymouth-İngiltere), Chris Killen (Middlesbrough-İngiltere), Shane Smeltz (Gold Coast United-Avustralya), Chris Wood (West Bromwich Albion-İngiltere).