Kılıçdaroğlu, Adalet Eski Bakanı Oktay'ı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Adalet eski Bakanı Seyfi Oktay'ı ziyaret etti.

  İbn-i Sina Hastanesi ' nde tedavi gören Adalet eski Bakanı Seyfi Oktay ' ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu ' na CHP Genel Sekreteri Önder Sav ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay da eşlik etti . Ziyaretin ardından bir süre Hastane Başhekimi Prof . Dr . İbrahim Aşık ' tan bilgi alan Kılıçdaroğlu , yaptığı açıklamada Oktay ' a yarın anjiyo yapılacağını bildirdi . Oktay ' ın yüksek tansiyonu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu , bunun giderilmeye çalışıldığını bildirdi . Kılıçdaroğlu , " Umuyorum sağlıklı bir şekilde hastaneden
taburcu olur . Morali yerinde . Türkiye ' nin içinde bulunduğu koşulları yakından değerlendirmeye çalışıyor . Sayın Seyfi Oktay Türk siyasetinin tanıdığı saygın isimlerden birisi . Siyasette uzun yıllar çaba harcadı , Adalet Bakanlığı yaptı . Ama bugün karşılaştığı olayları gerçekten kabul etmek pek kolay değil . Kedisine şifalar diledik ve ayrıldık . Yarınki anjiyodan sonra inşallah daha iyi bir tablo çıkar karşımıza " diye konuştu .
Kılıçdaroğlu , Oktay ' ın gözaltı kararının kaldırılıp kaldırılmadığının sorulması üzerine ise , bunu konuşmadıklarını ve bu konuda bilgisi olmadığını söyledi . Öte yandan Kılıçdaroğlu , hastaneden çıkışında bazı hasta ve hasta yakınlarıyla kısa süre sohbet etti . Kılıçdaroğlu , hastaneden vatandaşların alkışlarıyla ayrıldı .