Orduspor'dan Alt Yapıya Yeni Tesis
Bank Asya 1

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen , Süper Lig yolunda mücadele verirken güçlü bir altyapıya da büyük önem verdiklerin ibelirtti . Altyapı tesis binasının Temmuz ayı sonunda açılacağını dile getiren Türkmen , alt yapı takımının görevlendirilmelerinde de değişiklikler yaptıklarını kaydetti . Türkmen , altyapı koordinatörlüğüne A2 Teknik Sorumlusu Turgut Kır ' ın getirildiğini , A2 ve U-18 kaleci antrenörü Mehmet Bahtiyar ' ın akademi sorumluluğuna , U-17 , U-16 , U-15 , U-14 kaleci eğitmeni Necdet Sarıalioğlu , Futbol Okulları Antrenörlüklerine ise Kamil Yılmaz , Abdullah İştar , Muzaffer Demir , Ali Şahin , Yalçın Gürsoy ' un getirildiğini belirtti .
Masörlüğe Sedat Kocatepe , malzemeciliğe Mehmet Karadeniz , şoförlüğe İbrahim Türkmen ' in getirildiğini belirten Türkmen , " Yeni sezonun Ordusporumuza ve tüm branşlara altyapımıza güzellikler getirmesini diliyorum . İnanıyorum ki bu büyük camia 26 yıllık Süper Lig özlemine 2010-2011 sezonunda son verecek . Altyapısına önem veren bir Orduspor olarak alt yapı akademisinin Temmuz ayı sonuna açılışını yapacağız . Yolumuza eser bırakarak devam ediyoruz " dedi .
Türkmen , geçen sezon Orduspor menajerliğini yapan Naşit Oskay ' ın ise yeni dönemde Orduspor ' un Marmaris temsilciliğine getirildiğini sözlerine ekledi .
