Fethiyespor ilk transferini Murat Tanburacı ile yaptı

TFF İkinci Lig takımlarından Fethiyespor, geçen sezon Güngören Belediyespor'da forma giyen stoper oyuncusu Murat Tanburacı ile anlaşarak ilk transferi

TFF İkinci Lig takımlarından Fethiyespor, geçen sezon Güngören Belediyespor'da forma giyen stoper oyuncusu Murat Tanburacı ile anlaşarak ilk transferini yaptı.

Fethiyespor tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Ferizcan katıldı. Törende, Murat Tanburacı, kendisini 2 yıllığına Fethiyesporlu yapan imzayı attı. Bucaspor'da profesyonel futbol hayatına başlayan Tanburacı, sırasıyla Aliağa Belediyespor, Gaziemirspor, Tarsus İdman Yurdu, Şanlıurfaspor ve Göngören Belediyespor takımlarında forma giydi. Stoper olarak görev yapan ve hava toplarına hakim olmasıyla bilinen Tanburacı, Fethiyespor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Takımdaki öncelikli görevinin rakibe gol izni vermemek olduğunu belirten Tanburacı, "Bu görevimi Fethiyespor'da da en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım." dedi.

Fethiyespor'un ilk dış transferini gerçekleştirdiğini belirten Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Ferizcan ise Murat'ı bir süredir takip ettiklerini dile getirdi.

Murat Tanburacı'nın güçlü fiziği ve oyun zekasıyla takıma güç katacağına inandıklarını ifade eden Ferizcan, takımın dış transfer çalışmalarını ise "Diğer futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Fethiyespor'un şartlarına uyan, ilkelerini benimseyen futbolcularla anlaşmalar imzalayacağız." sözleriyle değerlendirdi.