Burhan Kuzu, Eyüp esnafının sorunlarını dinledi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Eyüp'te esnafları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Kuzu, bir iş yerinde bu

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Eyüp'te esnafları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Kuzu, bir iş yerinde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın futbol oynarken çekilen fotoğrafını yakından inceledi.

Başkanı Burhan Kuzu, Eyüp'e gelerek Merkez Mahallesi'ndeki esnafın nabzını tuttu. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan'ın da katıldığı ziyaret sırasında Eyüplüler dilek ve şikayetlerini Burhan Kuzu ve İsmail Kavuncu'ya iletti. Eyüp Sultan Meydanı'nda vatandaşlarla sohbet eden Kuzu ve Başkan Kavuncu, ardından lokma dağıtma etkinliğine katıldı. Milletvekili Kuzu ve Başkan Kavuncu, hayır için dökülen lokmaları vatandaşlara dağıttı. Kuzu, girdiği bir dükkanda Başbakan Tayyip Erdoğan'ın futbol oynarken çekilen fotoğrafını yakından inceledi.

Eyüp Sultan Camii'nin yanındaki Fahri Korutürk Caddesi'ndeki revizyon ve yenileme çalışmalarının Ramazan ayı sonrasında başlayacağını ve en kısa zamanda tamamlanacağını belirten Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, şunları söyledi: "Burada yapacağımız çalışmayı, tasarımı esnafımız belirledi. Kendilerine anket yöntemiyle istek ve sorunlarını sorduk. Yapılabilecek alternatifleri gösterdik, onlar seçtiler. Her zaman demokratik platformlarda hizmet anlayışını tercih ediyoruz. Ramazan'da vatandaşlarımız tadilat nedeniyle rahatsız olmasın diye çalışmalarımızı biraz erteledik. Her şey vatandaşlarımızın huzuru ve rahatı için."