Carlos Tevez Meksika ağlarını parçaladı

Arjantin'in süper starı Carlos Tevez, Meksika ağlarına öyle bir gol attıki adeta herkes büyülendi. Tevez'in Meksika'ya attığı gol ile Meksika çeyrek final umutlarını başka bir Dünya Kupası turnuvasına bıraktı. İşte Carlos Tevez'in Meksika'yı hüsrana uğrattığı o muhteşem golü...

Carlos Tevez Meksika ağlarını parçaladı
  Arjantin ' in sü ; per starı Carlos Tevez , Meksika ağlarına ö ; yle bir gol attıki adeta herkes bü ; yü ; lendi . Tevez ' in Meksika ' ya attığı gol ile Meksika ç ; eyrek final umutlarını başka bir Dü ; nya Kupası turnuvasına bıraktı . İşte Carlos Tevez ' in Meksika ' yı hü ; srana uğrattığı o muhteşem golü ; . . .

Arjantin 3-1 Meksika
Goller : Tevez ( 26 ' , 52 ' ) , Higuain ( 33 ' ) / Hernandez ( 71 ' )

Dü ; nya Kupası 2 . Tur karşılaşmasında Arjantin ile Meksika ' yı karşı karşıya getiren mü ; cadele 3-1 ' lik Arjantin galibiyetiyle sona erdi .

Ofsayttan gelen gol dengeleri bozdu

Karşılaşmanın ilk yarısı oldukç ; a dü ; şü ; k bir tempoda başladı . 8 . dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Salcido ç ; ok sert bir vuruşla şansını denedi ancak top direkten geri geldi . 25 ' te tartışmalı bir pozisyonla Arjantin , Tevez ile golü ; buldu . Ceza sahasına atılan ara pasta kaleci Perez ' den seken topu Messi aşırtma bir vuruşla kaleye gö ; nderdi . Yaklaşık 2 metre farkla olan Tevez topa kafayla dokundu ve maç ; ın hakemi santrayı gö ; sterdi : 1-0 . 33 . dakikada savunmada Osorio ' nun hatasını iyi değerlendiren Higuain , Perez ' i geç ; ip boş filelere topu gö ; nderdi ve ilk yarının sonucunu ilâ ; n etti : 2-0 .

Tevez , Meksika ' nın umutlarını bitirdi

Mü ; cadelenin ikinci yarısına Arjantin hızlı başladı . Ceza sahası dışında topu alan Tevez , yaklaşık 25 metrelik bir mesafeden ç ; ok sert bir vuruş yaparak harika bir gole imza attı : 3-0 . 62 ' de Meksika gole yaklaştı . Sol kanattan yapılan ortada Hernendez ' in kafa vuruşu ü ; stten auta gitti . 71 . dakikada Arjantin ceza sahası iç ; ine atılan ara pasta ç ; ok şık bir şekilde topu alan Hernandez , sol ayakla ç ; ok sert vurdu ve farkı ikiye indirdi : 3-1 . Maç ; ın geri kalan bö ; lü ; mlerinde ise gol sesi ç ; ıkmadı ve Arjantin , Meksika ' yı 3-1 ' lik skorla geç ; erek ç ; eyrek finale yü ; kselen taraf oldu .