Başbakan Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanı Koşaner'e kutlama telgrafı gönderdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kara Kuvvetleri'nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner'e kutlama mesajı gönd

  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Kara Kuvvetleri ' nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner ' e kutlama mesajı gönderdi .

Başbakan Erdoğan , Kara Kuvvetleri ' nin , Türk Silahlı Kuvvetleri ' nin imkân ve kabiliyetlerinde belirleyici bir rolü olduğu , eğitim , personel , donanım ve tecrübe üstünlüğüyle bugün her zamankinden daha güçlü olduğunu ifade etti .

Erdoğan , mesajında şu ifadelere yer verdi :

" Birlik ve beraberliğimize kasteden teröre karşı sınırda ve sınır ötesinde ortaya koyduğu mücadeleyle , caydırıcılığı temel alan güçlü yapısıyla Kara Kuvvetlerimiz ; şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimize güven vermeye devam edecektir .

Gece gündüz demeden , her türlü mevsim ve doğa şartlarında mücadeleyi sürdüren Kara Kuvvetlerimiz , başarılarıyla her zaman milletimizin gurur kaynağı olmuştur .

Kahraman askerlerimize takdirlerimi bildiriyor ; aziz şehitlerimizi ve bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün İstiklal kahramanlarımızı rahmetle , şükranla anıyorum .

Bu düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin önemli bir gücü olan Kara Kuvvetlerimizin kuruluş yıldönümünü kutluyor , size ve şahsınızda tüm mensuplarınıza üstün başarılarınızın devamını diliyor , selam ve sevgilerimi sunuyorum . "