'Almanya'yı yenecek kadroyu çıkaracağım'

Arjantin teknik direktörü Diego Maradona, Dünya Kupası çeyrek finalinde Almanya'yı eleyecek kadroyu sahaya süreceğini söyledi.

  Arjantin teknik direktörü Diego Maradona , Dünya Kupası çeyrek finalinde Almanya ' yı eleyecek kadroyu sahaya süreceğini söyledi . Maradona , " Almanya karşısına bize turu getirecek kadroyu sahaya süremeye çalışacağız " dedi .

Arjantin teknik direktörü , Meksika ' yı 3-1 yendikleri Dünya Kupası ikinci tur maçından sonra yaptığı açıklamada , " Almanya Meksika ' dan daha farklı ve daha güçlü bir takım . Bunu biliyoruz . Ama onları yenecek bir takımla sahaya çıkacağız " diye konuştu .

" Bazen formayı giyip sahaya çıkmışım gibi hissediyorum " diyen Maradona , " böyle oyuncularla birlikte mücadele etmek çok güzel bir duygu , bundan gurur duyuyorum . Teknik direktörlükten anlamadığımı söylüyorlardı , ama şu ana kadar tüm maçları kazandık ve ben hala aynı kişiyim " ifadelerini kullandı .

Meksika ' ya attığı iki golle maçın adamı seçilen Carlos Tevez , " böyle bir maça ihtiyacım vardı . Diego ( Maradona ) daha ilerde oynamamı istedi ama zaman zaman bir orta saha oyuncusu gibi oynamak benim doğamda var " dedi .

CNN Türk