Mıcrovolts Yakında Türkçe Olarak Beta Aşamasına Giriyor

Markham, Kanada 24 Haziran 2010 - Rock Hippo Productions Ltd, "HIZLI ve ÖFKELİ" MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts'un Türkçe olarak çok yakında BETA aşamasına gireceğini açıkladı

Mıcrovolts Yakında Türkçe Olarak Beta Aşamasına Giriyor
Markham, Kanada 24 Haziran 2010 - Rock Hippo Productions Ltd, "HIZLI ve ÖFKELİ" MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts'un Türkçe olarak çok yakında BETA aşamasına gireceğini açıkladı.
MicroVolts, geleneksel Birinci Şahıs nişancıya yenilikçi bir Üçüncü Kişi yaklaşımı sunarak daha da büyük bir heyecan ve yoğunluk sunarken, oynamayı kolaylaştıran ve izlemeyi daha keyifli kılan heyecan dolu bir online free2play oyunu.
MicroVolts, oyuncuyu bir oyuncak ortamına yerleştiriyor ve oyunculara kendi evlerimizde biz fark etmeden sürmekte olan bir savaşın aksiyon figürleri rollerini veriyor.
Çok sayıdaki farklı silahlar, karakterler, düzeyler ve hızlı oynama özelliğine ilave olarak oyunun başka bir eşsiz özelliği de kendi karakterinizi kişiselleştirebilmeniz. Satılan ya da ücretsiz olan binlerce kozmetik ürünle, hiçbir karakter aynı görünmüyor.
Oyuncuların her birinin istatistiklerinin kaydı tutuluyor ve MicroVolts aynı zamanda düzeyinizi yükseltme fırsatıyla, karakterinizi daha da korkulan bir rakip haline getirmenizi sağlıyor.