Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Manavgat'ta

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen mitingde, siyasetin konusunun etnik kimlik ve inanç olmadığını, Allah ile kul arasına girilmeyeceğini söyledi.

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Manavgat'ta
Bir dizi ziyaretler ve açılışlara katılmak üzere Antalya'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manavgat'ta düzenlenen mitingde AK Parti iktidarından toplumun hiçbir kesiminin memnun olmadığını iddia etti. Eski Cumartesi Pazarı'nda düzenlenen mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, "Bu düzenden sadece Recep Bey ve arkadaşları memnun. Ankara'da Recep Bey duysun, onun da ezberi bozulsun diye söylüyorum. Halkın iktidarı yaklaştıkça Recep Bey'in ezberi bozuldu'' dedi.
AK Parti'nin insanların etnik kimliği ve inançları üzerinden siyaset yaptığını belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Siyasetin konusu etnik kimlik, inanç değildir. Nasıl doğarken anne-babamızı seçemiyor ama onları seviyorsak, inancımızı da seçemeyiz. Allah ile kul arasına kimse giremez'' ifadelerini kullandı. Başbakan Erdoğan'ın maaşının kendisine yetmediğini, bundan dolayı da şirketler kurduğunu söylediğini savunan Kemal Kılıçdaroğlu, ''Sevgili Recep, gözünü sevdiğimin Recep'i, sen ayda 10
bin lirayla geçinemiyorsun. Dolmuş parası vermezsin, otobüs parası vermezsin, yemek parası vermezsin, eğitim masrafın yok, 10 bin lirayla geçinemiyorsun. Peki bu emekli 400-500 lira ile nasıl geçinecek? Bunu sormayacak mıyız'' dedi.
Bazı partililerin gözyaşlarına hakim olamadığı mitingde partililerin taşıdığı pankart ve dövizler arasında CHP Gençlik Kolları'nca tarafından hazırlanan 'Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'e İnanıyoruz, Yanındayız', 'Belediye Başkanımıza Güveniyoruz' ve 'Deniz Bey Gönlümüzde, Kemal Bey Başımızda, İktidar Önümüzde' yazılı pankartlar dikkat çekti.