Trabzonspor'da Şenol Güneş'e 2 yardımcı daha alındı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in birlikte çalışacağı ekibe 2 yeni isim daha eklendi. Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Ali Kemal Denizci ile ...



Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in birlikte çalışacağı ekibe 2 yeni isim daha eklendi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Ali Kemal Denizci ile Mehmet Kulaksızoğlu'nun Güneş'in teknik kadrosunda yer alacağı bildirildi. Kulaksızoğlu'nun sosyal işlerden sorumlu olacağı, Denizci'nin ise teknik danışman sıfatıyla görev yapacağı belirtildi. Teknik Direktör Şenol Güneş, daha önce birlikte futbol oynadığı ve antrenör olarak çalıştığı iki isimden de önemli oranda yararlanacağını ifade etti.
Güneş, "Bizler futbolun sadece sahada oynanan bölümünü değil, saha dışını da iyi planlamalıyız. Bu nedenle Sayın Mehmet Kulaksızoğlu daha çok sosyal ilişkilerde bize yardımcı olacak. Ali Kemal Denizci'nin de fikirlerinden ve tecrübelerinden yararlanacağız." ifadelerini kullandı.
-TRANSFER ÇALIŞMALARI-
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Güneş, uygun koşullarda forvet, orta saha yada bek oyuncusu bulabilirlerse bünyelerine katabileceklerini belirtti.
Daha önceki açıklamalarında da savunma, orta saha ve forvete yapacakları takviyelerle oturmuş olan kadroyu daha da geliştireceklerini beyan ettiklerini hatırlatan Güneş, sözlerine şöyle sürdürdü:
"Bu anlamda kaleci Bora'yı da eklersek 3 oyuncunun transferini gerçekleştirdik. Forvetle ilgili olarak ise çeşitli temaslarımız oldu ve devam ediyor. Girişim yaptığımız oyuncuların kimisinin ekonomik koşulları, kimisinin sözleşmeleri şu an itibariyle bu transferlerin gerçekleştirilmesini engelledi. Ancak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğer uygun koşullarda, forvet, orta saha yada bek oyuncusu bulabilirsek bünyemize katabiliriz."
Önümüzdeki pazar günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarına değinen Güneş, amaçlarının her zaman olduğu gibi ellerindeki kadrodan en üst seviyede yararlanmak olacağını kaydetti.
(CİHAN)

Zaman