İşadamı Sadettin Saran 350 çocuğu sünnet ettirdi

Kırıkkaleli işadamı Sadettin Saran'ın geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleninin 10. gerçekleşti. 350 çocuğun sünnet olduğu program sırasında sünn

Kırıkkaleli işadamı Sadettin Saran'ın geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleninin 10. gerçekleşti. 350 çocuğun sünnet olduğu program sırasında sünnet olan çocuklar gönüllerince eğlendi. İşadamı Saran, dağıttığı sünnet kıyafetlerinin şapkalarını imzaladı.

Gündoğdu, Başpınar ve Bahçelievler mahallelerinde muhtarlar tarafından belirlenen 350 çocuk sünnet oldu. Özbek Saran İlköğretim Okul'unun bahçesinde yapılan şöleninde Sadettin Saran, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Çocuklar ve halk Saran'a teşekkür etmek için birbirleriyle yarıştı. Saran ise çocuklarla yakından ilgilendi.

Sünnet kıyafeti giyen çocukların şapkalarına ve dağıtılan sarı lacivert toplara imza atan Saran, herkesi Fenerbahçeli yaptı. Programa Saran'la birlikte Pop Müziği Sanatçısı Emir, işadamları Taner Yıldırım, Halil Nugay, Ercüment Baran ve Yılmaz Önen katıldı.