Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet'e Taziye Ziyareti İstanbul

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün hayatını kaybeden Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk'un yürekli, ideallerinden ödün vermeyen bir devrimci olduğunu belirterek, 'İşkenceler onu hiç yıldırmadı, onu bugün de gelecekte de saygıyla anacağız' dedi.

  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , dün hayatını kaybeden Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk ' un yürekli , ideallerinden ödün vermeyen bir devrimci olduğunu belirterek , ' İşkenceler onu hiç yıldırmadı , onu bugün de gelecekte de saygıyla anacağız ' dedi .
Kılıçdaroğlu , Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay , İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen ve İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek ile birlikte Cumhuriyet gazetesine taziye ziyaretinde bulundu .
İlhan Selçuk ' un kız kardeşi Ülfet Ertel , Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız , gazetenin yazarları Mehmet Faraç ve Hikmet Çetinkaya ' ya taziyelerini ileten Kılıçdaroğlu , daha sonra gazetenin giriş katında yer alan taziye defterine İlhan Selçuk ile ilgili düşüncelerini yazdı .
Gazetecilerin isteği üzerine yazdığı yazıyı okuyan Kılıçdaroğlu , ' Onun penceresi hepimizi aydınlattı . Düşünceleri yazılarında ve kitaplarında yaşayacak ve aydınlatmaya devam edecek . O bir devrimciydi . Yürekli , ideallerinden ödün vermeyen bir devrimci . İşkenceler onu hiç yıldırmadı , onu bugün de gelecekte de saygıyla anacağız ' dedi .

22 . 06 . 2010 13 : 06 : 08