Klasik otomobiller Sukaypark'ta görücüye çıktı

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi ve klasikoto16.com işbirliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Klasik Otomobil Şenliği"nde klasik otomobiller sergile

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi ve klasikoto16.com işbirliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Klasik Otomobil Şenliği"nde klasik otomobiller sergilendi. Sukaypark'ta düzenlenen şenlikte renkli görüntüler oluştu. Klasik oto tutkunları yılardır özenle baktıkları otomobillerini görücüye çıkardı. Otomobil tutkunları da yaşlanmalarına rağmen ilk günkü görünümünü kaybetmeyen bu özel araçları görme fırsatı buldu. Şenliğe İstanbul, Bursa, Eskişehir Adapazarı ve Konya'dan 150 araç katıldı. Şenlik kapsamında düzenlenen yarışmaya Sakarya'dan katılan Aydın Özdemir'e ait 68 model Buick Rivieza marka otomobil birinci oldu. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Kıvanç Kaya'ya AC Cobra marka araç ikinci, Kazım Nail'e ait 59 model Cadillak Eldorado marka araç da üçüncü oldu.

Festivali gerçekleştirenlerden klasik otomobil tutkunu Osman Acar, bu yıl ikincisini yapılan festivalle klasik araçların kaybolup gitmesi engellemeyi amaçladıklarını söyledi.