Yozgat'ın Sorgun İlçesinde Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Yozgat'ın Sorgun İlçesinde Sorgun Kaymakamlığı, Sorgun Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Müsabakalar sonucunda Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunu çok çekişmeli geçen maçta 3-1 yenen Sorgun Lisesi şampiyon olurken, Mehmet Akif Ersoy ikinci, İtfaiyespor üçüncü oldu. Final maçları sonrasında dereceye giren takımlara kupaları düzenlenen törenle verildi.
Sorgun Kapalı Spor Salonun' da düzenlenen törene Sorgun Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Sorgun Belediyesi Başkan Vekili Ali Atmanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kadir Bozkurt katıldı. Sorgun Lisesi adına şampiyonluk kupasını kaldıran takım kaptanı Lütfü Altındağ bu tür etkinliklerin kurumlar arası kardeşlik ve dostlukları pekiştirdiğini belirterek, " Bu kupayı takımım ve Sorgun Lisesi adına kaldırıyorum. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
Ayrıca gecede voleybol turnuvasının enleri seçilerek ödüllendirildi. Turnuvanın en centilmen oyuncusu Ali Rıza Can seçilirken, en skorel oyuncu Hüseyin Batlı seçildi. Turnuva özel ödülünü ise Nazım Aşar aldı.